076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

“QNP heeft oog voor de klant”

Woonzorgcentrum St. Elisabeth in Roosendaal is een woonzorgcentrum voor ouderen, dat veel aandacht besteedt aan het creëren van een huiselijke sfeer. In het woonzorgcentrum wonen zo´n 130 cliënten die verpleging en/of verzorging ontvangen. Voor ongeveer 60 cliënten regelt St. Elisabeth thuiszorg op maat. Via een samenwerkingverband tussen verschillende zorginstellingen in Midden Brabant kwam St. Elisabeth met QNP in contact. “QNP past goed bij ons” vertelt Mario Mekes, verantwoordelijk voor automatisering binnen de Roosendaalse zorgstichting.

Heldere taakverdeling

Mario Mekes: “In zorgland zijn we een relatief kleine organisatie. Dan is het fijn om met partners samen te werken die de kenmerken hebben van een kleine organisatie maar wel groot zijn in wat ze doen. QNP is zo´n bedrijf met korte lijnen. Ze reageren altijd snel en hebben oog voor jou als klant. Mede daardoor voelen we ons prettig bij QNP; we zijn goed op elkaar afgestemd.

Voorheen werkten we samen met een grotere partij. Via ons netwerk in de zorg kwamen we voor het eerst met QNP in contact. De verbouwing van ons woonzorgcentrum was een natuurlijk moment om over te stappen op een andere netwerkbeheerder, op QNP dus.

We hebben een duidelijke taakverdeling met QNP gemaakt. Zelf zorgen we voor het eerstelijns beheer; QNP pakt de complexe technische vragen op. Automatisering is voor mij een hele grote hobby. Vandaar dat ik het prettig vind om zelf verantwoordelijk te blijven voor het oplossen van kleine problemen, zoals bekabelingsvraagstukken. Voor QNP is dat geen punt; ze zijn flexibel en werken gedifferentieerd per klant.

WIFI netwerk

De afgelopen jaren zagen we de vraag naar een WiFi netwerk binnen onze organisatie toenemen. Onze cliënten willen draadloos kunnen communiceren met hun naasten, via een tablet. Met QNP hebben we geleidelijk de overstap naar een WiFi netwerk gemaakt. Bewoners en gasten kunnen via een voucher gebruikmaken van deze extra dienst; daar is zoveel vraag naar, dat ons eigen systeem trager werd. Immers, ook het gebruik van ons eigen netwerk wordt alsmaar intensiever door het werken met digitale zorgleefplannen. Met QNP hebben we hier een oplossing voor gevonden; een gescheiden signaal voor zakelijk gebruik en cliënten. Dat bevordert de snelheid.

Adviserende rol

QNP denkt op ons verzoek mee over dit soort netwerkzaken en over de inrichting van onze systemen. Afhankelijk van wat er speelt, zitten we elk kwartaal een keer met elkaar om de tafel. QNP adviseert, maar onze bestuurder beslist. Die afstemming gaat vlot en natuurlijk. Dat maakt QNP tot een prettige samenwerkingspartner van het juiste formaat.”

Relatie

Mario Mekes
Head
Woonzorgcentrum St. Elisabeth

Branche

Zorg en Welzijn

Medewerkers

200

Vestiging

Roosendaal

Gebruikte diensten

Infrastructuur
QNP Zorg ICT
Netwerkbeheer, onderhoud en netwerkimplementatie
Security
Projectbegeleiding
Advisering/consultancy

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid