076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Wij zijn open!

Deze tekst levensgroot op het led-scherm was hét moment dat de elektronische shooters de blauw–wit gekleurde confetti de zaal in schoot. Daarmee was het QNP pand officieel geopend.

Zo’n 8 minuten eerder was het Burgemeester Paul Depla die met dé symbolische klap op de knop, de ‘eigen’ film productie  “The making of QNP”  in première liet gaan. Niet alleen voor onze gasten en alle collega’s, maar ook voor Theo en mijzelf een 100% verrassing!

Vrijdag 23 februari 2018 – 16.00 uur. Op de ruime parkeerplaats van ons nieuwe bedrijfspand heeft het gebruikelijke wagenpark plaatsgemaakt voor een chique tent van zo’n 20 bij 15 meter. Geheel in stijl en ingericht om onze klanten en relaties op basis van “goed gastheerschap” met alle egards te ontvangen.

Verrassend is het grote aantal en aanmeldingen en dito opkomst. Hartverwarmend is het als je klanten en relaties mag verwelkomen die behoorlijk wat kilometers hebben afgelegd om jou liever persoonlijk de hand te schudden en je te feliciteren met het bereiken van deze mijlpaal!

Bijzonder trots zijn wij op onze collega’s die met hun persoonlijke inzet en flexibiliteit een bijdrage hebben geleverd en daarmee een groots event hebben neergezet.

We hebben genoten van alle mooie woorden en welgemeende complimenten! Maar heel speciaal is ook het openingsgeschenk, een mooi bedrag van inmiddels € 4.000,- dat is gedoneerd aan het FIETSLABYRINT project van DE VRIENDEN VAN AVOORD!

Vrijdag 23 februari 2018! Een memorabele dag! Trots kijk ik terug op onze (officiële) opening! Een opening met een rapportcijfer waar ik vooraf zo voor zou hebben getekend!

Ook namens Theo, bedankt allemaal!

 

Henry de Bruijn
Directeur

Recent nieuws