+31 (0)76 - 597 50 00 info@qnp.nl

Ons team wordt steeds groter!

Wij hechten veel waarde aan het persoonlijk contact met onze klanten en relaties en daarom stellen wij graag onze nieuwe collega’s voor. 1 april zijn Patrick Maes en Ronald Konings gestart. Patrick is gestart in de rol van IT security consultant. Hiermee openen we als QNP zijnde een nieuw hoofdstuk in de dienstverlening van ons bedrijf. Patrick zal invulling gaan geven aan de IT security tak in de vorm van het verrichten van security analyses en het opstellen van adviezen over dit onderwerp. Ronald vervult de functie van Accountmanager Telecom. Hij zal zich met zijn ruim 16 jaar kennis en ervaring in de telecom branche bezig gaan houden met telecom gerelateerde oplossingen die we onze bestaande en nieuwe klanten te bieden hebben. In de toekomst zal dit zich ook gaan uitbreiden met de ICT oplossingen die QNP te bieden heeft. Hieronder stellen zij zichzelf graag voor:

Ronald Konings – Accountmanager Telecom
Mijn naam is Ronald Konings, 38 jaar en per 1 april gestart als Accountmanager bij QNP. Samen met mijn vrouw, dochter Yze en zoon Jev, wonen we met veel plezier in Made. Leuke dingen doen met onze kids, met vrienden op stap en op zondagmorgen een potje voetbal, zijn een aantal dingen die me zoal bezig houden in het weekend of op vrije dagen. Met de eerste kennismaking eind januari, werd ik al enthousiast bij aankomst door het bijzondere pand wat hier is neergezet eind 2017. Na de inhoudelijke gesprekken die daarna volgden, kwam ik al snel tot mijn conclusie, voor dit bedrijf zou ik graag willen werken. Na ruim 16 jaar actief te zijn geweest bij mijn vorige werkgever in Telecom, kan ik de opgebouwde kennis en kunde op het gebied van vaste telefonie, mobiele telefonie en verbindingen zeer goed in gaan zetten voor de bestaande en toekomstige klanten van QNP. Een mooi gezamenlijk avontuur, in een organisatie die sterk groeiende is en dat op een hele gedegen manier doet. In eerste instantie zal ik me binnen de organisatie voornamelijk bezig gaan houden met Telecom gerelateerde oplossingen, maar dit zal op termijn zeker uitgebreid gaan worden met de andere diensten die we allemaal te bieden hebben. Met name op ICT gebied is er voor mij ook nog heel veel te ontdekken en leren. In mijn eerste week is al gebleken dat de keuze goed is geweest, de DNA-match er is en we gezamenlijk verder gaan bouwen aan deze mooie organisatie met kwalitatieve diensten en leuke collega’s voor al onze bestaande- en toekomstige relaties. Tot binnenkort !

 

 

Patrick Maes – IT Security Consultant
Mijn naam is Patrick Maes. Ik ben 24 jaar oud en ben woonachtig in Roosendaal samen met mijn vrouw waarmee ik vorig jaar ben getrouwd op Curaçao. Per 1 april 2019 ben ik gestart bij QNP als IT Security Consultant. In deze rol zal ik meer inhoud gaan geven aan de IT security dienstverlening waar reeds al een aanzet voor is gedaan door mee te gaan naar klant bezoeken en de dienstverlening onder de aandacht te brengen bij verschillende ondernemers. Mijn ICT loopbaan is begonnen binnen een servicedesk functie via een detacheerder, vervolgens ben ik systeembeheerder geworden bij een technische groothandel. Tussen deze banen door was ik ook begonnen met de opleiding HBO Bachelor Business IT & Management bij het NCOI met als doel in de toekomst een consultancy rol te gaan vervullen. Zo ben ik bij mijn vorige werkgever uitgekomen waar ik ook kennis heb gemaakt met het cybersecurity vak. Hier heb ik meerdere security scans uitgevoerd bij diverse klanten en hen begeleid naar een hoger volwassenheidsniveau ten aanzien van informatiebeveiliging. In mijn werk haal ik voldoening uit het overtuigen van klanten om toch na te gaan denken over hun interne informatiebeveiliging en uiteindelijk ervoor kiezen hierin actie te gaan ondernemen. Hierdoor maak je toch Nederland weer een stukje veiliger op informatiebeveiliging gebied, dit is wat mij drijft om verder te willen gaan in het cybersecurity vak. Ik ben bij QNP terecht gekomen omdat ik op zoek was naar een organisatie die kennis had van IT zaken en waar ik mijn ontwikkeling naar een security consultant kon vervolgen. Uit de eerste gesprekken maakte ik al direct op dat de communicatie en cultuur bij QNP laagdrempelig is en informeel. Doordat ik dit als prettig heb ervaren heb ik uiteindelijk doorgezet en gekozen voor QNP. Ik ben hier zeer gastvrij ontvangen en het feit dat een ruim verzorgde inwerkperiode onderdeel is van de eerste weken heb ik als zeer prettig ervaren. Ik voel me al direct thuis bij QNP en kan niet wachten om de IT security dienstverlening samen met QNP op de kaart te gaan zetten en hier een succes van te gaan maken!

Wij zijn erg blij met de komst van deze nieuwe collega’s en zijn ervan overtuigd met deze versterking onze bestaande en nieuwe klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij wensen beide collega’s veel succes en werkplezier bij QNP!

Eslie Siemons
medewerker HR/officemanagement

Recent nieuws

Share This