Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Webinar De Moderne Werkplek

17-11-2021

Maak kennis met de voordelen van de Moderne Werkplek!

QNP biedt verschillende oplossingen om de moderne werkplek te creëren, altijd afgestemd op uw specifieke situatie.

Wij nodigen u graag uit voor ons Webinar De Moderne Werkplek.

Donderdag 25 november 2021 – 11.00 tot 11.45 uur

Tijdens dit Webinar leggen wij samen met KPN uit hoe de moderne werkplek uw organisatie (nog) succesvoller maakt en welke voordelen dit concept voor u biedt.

QNP en KPN hebben veel ervaring op het gebied van de moderne werkplek. Dat maakt de combinatie QNP en KPN interessant om u tijdens dit Webinar mee te nemen in alle facetten van de moderne werkplek. Mis deze interessante Webinar dus zeker niet!
Meld u aan via deze link!

Liever een persoonlijk gesprek? Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een  (online) afspraak te plannen. Bel 076-5975000 of stuur een e-mail: [email protected]

Meest Recent

 • SharePoint Consultancy
  QNP levert diensten gericht op het verbeteren van de bedrijfsproductiviteit door middel van Microsoft SharePoint Consultancy.
 • Hybride werken
  Tegenwoordig is Hybride werken een must. Nu is het moment aangebroken om hybride werken binnen jouw organisatie te implementeren.
 • Richt je vergaderruimte in voor hybride samenwerking
  Hybride werken wordt steeds meer de standaard in de BV NL. Werknemers werken vanuit verschillende locaties, zoals thuis aan de keukentafel, op kantoor of onderweg.
 • Hybride vergaderen
  Mensen combineren tegenwoordig werken thuis met werken op kantoor. Past de traditionele vergaderruimte nog in deze nieuwe manier van werken?
 • IT Security – frauduleuze e-mails
  E-mail; controleren is beter dan vertrouwen Wees scherp op frauduleuze e-mail. Klopt het e-mail adres van de afzender?