Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Webinar De Moderne Werkplek

17-11-2021

Maak kennis met de voordelen van de Moderne Werkplek!

QNP biedt verschillende oplossingen om de moderne werkplek te creëren, altijd afgestemd op uw specifieke situatie.

Wij nodigen u graag uit voor ons Webinar De Moderne Werkplek.

Donderdag 25 november 2021 – 11.00 tot 11.45 uur

Tijdens dit Webinar leggen wij samen met KPN uit hoe de moderne werkplek uw organisatie (nog) succesvoller maakt en welke voordelen dit concept voor u biedt.

QNP en KPN hebben veel ervaring op het gebied van de moderne werkplek. Dat maakt de combinatie QNP en KPN interessant om u tijdens dit Webinar mee te nemen in alle facetten van de moderne werkplek. Mis deze interessante Webinar dus zeker niet!
Meld u aan via deze link!

Liever een persoonlijk gesprek? Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een  (online) afspraak te plannen. Bel 076-5975000 of stuur een e-mail: [email protected]

Meest Recent

 • Nieuwe eigenaar QNP
  Techone maakt vandaag de overname van QNP uit Breda bekend. De overname van QNP past volledig binnen de groeiambities van Techone om de leidende IT-dienstverlener te worden voor het Nederlandse MKB.
 • Einde 3G – KPN
  Vanaf 31 maart 2022 stopt KPN definitief met 3G. Zij zetten het 3G-netwerk uit omdat steeds minder mensen gebruikmaken van 3G en al internetten via 4G en 5G.
 • Aangepaste openingstijden?
  Wenst u een aangepaste bereikbaarheid tekst? Dat kan!
 • René van VossenMaak kennis met René van Vossen
  Mijn naam is René van Vossen, woonachtig in Halsteren en in mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig! Sinds 1 juni 2021 ben ik werkzaam bij QNP als Servicedesk Coördinator.
 • QNP ICT GidionMaak kennis met Gidion
  Mijn naam is Gidion Tunders, ik ben woonachtig in het kleine, maar altijd gezellige Welberg, wat valt onder de gemeente Steenbergen. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als systeembeheerder was het tijd voor een nieuwe uitdaging en zocht ik dat in de hoek van de IT dienstverleners. In deze zoektocht ben ik uiteindelijk bij QNP terecht gekomen als Service Engineer.