Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Wat een IT dienstverlener uniek maakt?

Wat een IT dienstverlener uniek maakt
18-06-2020

Als commercieel verantwoordelijke van een IT dienstverlener, krijg ik regelmatig de vraag waarom ze juist voor mijn organisatie zouden moeten kiezen. Mijn antwoord en stellige overtuiging; iedere gebruiker en gebruikersorganisatie is uniek. Wij maken het verschil door ons te kunnen verplaatsen in de gebruiker.

Is techniek dan niet belangrijk? Zeker wel, maar techniek is een randvoorwaarde die op orde moet zijn bij een professionele dienstverlener, dat moet een vanzelfsprekendheid zijn. Je gaat een schilder ook niet uitleggen hoe hij moet schilderen!

IT dienstverlening, cloud diensten, Microsoft 365, internetverbindingen, Wi-Fi, telefonie. Het zijn standaard producten die je overal kunt kopen. Het gaat erom wat je ermee creëert voor de gebruiker. De ingrediënten kunnen nog zo vers en kwalitatief goed zijn, de kok en bediening maken het tot een smaakvol geheel en een optimale “gebruikerservaring”.

Zit gebruikerservaring ook in uw DNA en zoekt u een IT partner die dat begrijpt? Dan nodig ik u graag uit om connectie te maken. Herken je jezelf in mijn overtuiging en zoek je een werkgever met collega’s die hetzelfde voorstaan, kijk dan eens bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Voor mensen die zich de kunst van het verplaatsen in de gebruiker eigen hebben gemaakt, maken wij graag tijd vrij voor een kennismaking.

Maarten Legius

Maarten Legius
Commercieel Directeur

Meest Recent

 • Uitfasering Internet ExplorerUitfasering Internet Explorer
  Op 14 februari 2023 wordt de Internet Explorer 11 desktop applicatie definitief uitgefaseerd. Werkt jouw organisatie nog met Internet Explorer? Of gebruikt jouw organisatie applicaties die draaien op deze browser? Dan dien je actie te ondernemen.
 • Microsoft 365 Adoptie
  Overtuig je medewerkers van de meerwaarde die Microsoft 365 te bieden heeft en verhoog je productiviteit door efficiënter te werken met de oplossingen van Microsoft 365!
 • Hybride samenwerken
  Is jouw kantoorruimte geschikt om werknemers op locatie samen te brengen met werknemers op afstand?Past jouw vergaderruimte nog in deze nieuwe manier van werken?
 • SharePoint Consultancy
  QNP levert diensten gericht op het verbeteren van de bedrijfsproductiviteit door middel van Microsoft SharePoint Consultancy.
 • Hybride werken
  Tegenwoordig is Hybride werken een must. Nu is het moment aangebroken om hybride werken binnen jouw organisatie te implementeren.