Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Wat een IT dienstverlener uniek maakt?

Wat een IT dienstverlener uniek maakt
18-06-2020

Als commercieel verantwoordelijke van een IT dienstverlener, krijg ik regelmatig de vraag waarom ze juist voor mijn organisatie zouden moeten kiezen. Mijn antwoord en stellige overtuiging; iedere gebruiker en gebruikersorganisatie is uniek. Wij maken het verschil door ons te kunnen verplaatsen in de gebruiker.

Is techniek dan niet belangrijk? Zeker wel, maar techniek is een randvoorwaarde die op orde moet zijn bij een professionele dienstverlener, dat moet een vanzelfsprekendheid zijn. Je gaat een schilder ook niet uitleggen hoe hij moet schilderen!

IT dienstverlening, cloud diensten, Microsoft 365, internetverbindingen, Wi-Fi, telefonie. Het zijn standaard producten die je overal kunt kopen. Het gaat erom wat je ermee creëert voor de gebruiker. De ingrediënten kunnen nog zo vers en kwalitatief goed zijn, de kok en bediening maken het tot een smaakvol geheel en een optimale “gebruikerservaring”.

Zit gebruikerservaring ook in uw DNA en zoekt u een IT partner die dat begrijpt? Dan nodig ik u graag uit om connectie te maken. Herken je jezelf in mijn overtuiging en zoek je een werkgever met collega’s die hetzelfde voorstaan, kijk dan eens bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Voor mensen die zich de kunst van het verplaatsen in de gebruiker eigen hebben gemaakt, maken wij graag tijd vrij voor een kennismaking.

Maarten Legius

Maarten Legius
Commercieel Directeur

Meest Recent

 • René van Vossen Servicedesk CoördinatorMaak kennis met René
  Mijn naam is René van Vossen, woonachtig in Halsteren en in mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig! Sinds 1 juni 2021 ben ik werkzaam bij QNP als Servicedesk Coördinator.
 • QNP ICT GidionMaak kennis met Gidion
  Mijn naam is Gidion Tunders, ik ben woonachtig in het kleine, maar altijd gezellige Welberg, wat valt onder de gemeente Steenbergen. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als systeembeheerder was het tijd voor een nieuwe uitdaging en zocht ik dat in de hoek van de IT dienstverleners. In deze zoektocht ben ik uiteindelijk bij QNP terecht gekomen als Service Engineer.
 • Verbeter je digitale beveiliging, zo doe je dat!
  ​Bijna dagelijks melden nieuwsmedia nieuwe cybercrime gevallen. De politie ziet een enorme toename in het aantal cybercrime meldingen sinds het uitbreken van de coronacrisis.
 • Maak kennis met Karel van SeetersMaak kennis met Karel
  Mijn naam is Karel van Seeters, ik ben 23 jaar oud en woonachtig in Tilburg. Werkzaam bij QNP als Servicedesk Engineer.
 • Even voorstellen Jasper van den BrinkEven voorstellen Jasper van den Brink
  Mijn naam is Jasper van den Brink. Woonachtig in Raamsdonksveer en vader van zoon Ruben. Ik ben ondertussen zo’n 15 jaar werkzaam binnen de ICT branche.