Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Wat een IT dienstverlener uniek maakt?

Wat een IT dienstverlener uniek maakt
18-06-2020

Als commercieel verantwoordelijke van een IT dienstverlener, krijg ik regelmatig de vraag waarom ze juist voor mijn organisatie zouden moeten kiezen. Mijn antwoord en stellige overtuiging; iedere gebruiker en gebruikersorganisatie is uniek. Wij maken het verschil door ons te kunnen verplaatsen in de gebruiker.

Is techniek dan niet belangrijk? Zeker wel, maar techniek is een randvoorwaarde die op orde moet zijn bij een professionele dienstverlener, dat moet een vanzelfsprekendheid zijn. Je gaat een schilder ook niet uitleggen hoe hij moet schilderen!

IT dienstverlening, cloud diensten, Microsoft 365, internetverbindingen, Wi-Fi, telefonie. Het zijn standaard producten die je overal kunt kopen. Het gaat erom wat je ermee creëert voor de gebruiker. De ingrediënten kunnen nog zo vers en kwalitatief goed zijn, de kok en bediening maken het tot een smaakvol geheel en een optimale “gebruikerservaring”.

Zit gebruikerservaring ook in uw DNA en zoekt u een IT partner die dat begrijpt? Dan nodig ik u graag uit om connectie te maken. Herken je jezelf in mijn overtuiging en zoek je een werkgever met collega’s die hetzelfde voorstaan, kijk dan eens bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Voor mensen die zich de kunst van het verplaatsen in de gebruiker eigen hebben gemaakt, maken wij graag tijd vrij voor een kennismaking.

Maarten Legius

Maarten Legius
Commercieel Directeur

Meest Recent

 • Richt je vergaderruimte in voor hybride samenwerking
  Mensen combineren tegenwoordig werken thuis met werken op kantoor. Past de traditionele vergaderruimte nog in deze nieuwe manier van werken?
 • SharePoint Consultancy
  QNP levert diensten gericht op het verbeteren van de bedrijfsproductiviteit door middel van Microsoft SharePoint Consultancy.
 • Hybride vergaderen
  Mensen combineren tegenwoordig werken thuis met werken op kantoor. Past de traditionele vergaderruimte nog in deze nieuwe manier van werken?
 • IT Security – frauduleuze e-mails
  E-mail; controleren is beter dan vertrouwen Wees scherp op frauduleuze e-mail. Klopt het e-mail adres van de afzender?
 • Hybride Werkplek
  Het hybride werken van nu is niet meer weg te denken. Vanaf verschillende locaties werken is iets wat blijft.