076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Wat een IT dienstverlener uniek maakt?

Als commercieel verantwoordelijke van een IT dienstverlener, krijg ik regelmatig de vraag waarom ze juist voor mijn organisatie zouden moeten kiezen. Mijn antwoord en stellige overtuiging; iedere gebruiker en gebruikersorganisatie is uniek. Wij maken het verschil door ons te kunnen verplaatsen in de gebruiker.

Is techniek dan niet belangrijk? Zeker wel, maar techniek is een randvoorwaarde die op orde moet zijn bij een professionele dienstverlener, dat moet een vanzelfsprekendheid zijn. Je gaat een schilder ook niet uitleggen hoe hij moet schilderen!

IT dienstverlening, cloud diensten, Microsoft 365, internetverbindingen, Wi-Fi, telefonie. Het zijn standaard producten die je overal kunt kopen. Het gaat erom wat je ermee creëert voor de gebruiker. De ingrediënten kunnen nog zo vers en kwalitatief goed zijn, de kok en bediening maken het tot een smaakvol geheel en een optimale “gebruikerservaring”.

Zit gebruikerservaring ook in uw DNA en zoekt u een IT partner die dat begrijpt? Dan nodig ik u graag uit om connectie te maken. Herken je jezelf in mijn overtuiging en zoek je een werkgever met collega’s die hetzelfde voorstaan, kijk dan eens bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Voor mensen die zich de kunst van het verplaatsen in de gebruiker eigen hebben gemaakt, maken wij graag tijd vrij voor een kennismaking.

 

Maarten Legius
Commercieel Directeur

Recent nieuws