076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Waarom wachten als het morgen al beter kan?

Wel de lusten, niet langer de lasten. Dat antwoord geef ik meestal spontaan als klanten of relaties mij vragen wat het grootste voordeel van Cloud-telefonie is. Cloud-telefonie is net als Cloud-data een online dienst, waar je als ondernemer eenvoudig en betrouwbaar gebruik van kunt maken. Mits je over goede dataverbindingen en telefoontoestellen beschikt. Een ‘mits’ waar tegenwoordig zo goed als elk bedrijf aan kan voldoen.

Het is niet verwonderlijk dat we bij QNP steeds meer vragen krijgen over Cloud-telefonie. Het blijft toch even wennen, dat je als gebruiker geen eigen telefooncentrale meer ‘in huis’ hoeft te hebben. De voordelen zijn echter legio én sluiten qua comfort en mogelijkheden naadloos aan bij het landschap waarin we vandaag ondernemen.

Met stip op 1: gebruikers zijn letterlijk altijd en overal bereikbaar! Waar en wanneer dan ook. Op 2: één telefoonsysteem voor alle vestigingen, ook in het buitenland. En op 3: bediening telefonie en statussignalering is mogelijk via de app op uw mobiel of uw PC op de werkplek. En dan hebben we het nog niet over de financiële voordelen gehad. Die zijn veelzijdig en verdienen een eigen alinea.

Wennen doet het nooit; wekelijks verbaas ik me over ondernemers die ik spreek, bij wie de te hoge rekeningen vaak letterlijk automatisch worden betaald. Cloud-telefonie is op maat, dus nooit te duur! Om te beginnen, met Cloud-telefonie investeert u niet in een eigen centrale. Ook kunnen uw dure netlijnen vervallen. De gesprekstarieven zijn heel scherp en voor onderlinge gesprekken betaalt u niets. De (geringe) kosten die u maakt, worden keurig overzichtelijk op één maandelijkse factuur gezet.

Overstappen naar Cloud-telefonie pakt bijna altijd voordeliger (of minstens kostenneutraal) uit. Voeg hier de kwaliteit en vele extra gebruikersmogelijk-heden aan toe en overstappen is haast vanzelfsprekend te noemen. Door vooraf alle kosten in kaart te brengen, kunnen we exact voorrekenen in welk tijdsbestek deze nieuwe oplossing zich terugverdient.

Bij QNP hebben wij gekozen voor de OZMO-oplossing. Voor het tweede achtereenvolgende jaar zijn we uitgeroepen tot Best Gold Partner bij OZMO. Een mooie erkenning en voor u aantoonbare zekerheid dat wij meer dan gemiddeld thuis zijn in de Cloud. Overweegt u een aanpassing of vervanging van uw traditionele telefoonsysteem? Waarom wachten als het morgen beter kan? Ik vertel u graag over de mogelijkheden en de commutatieve voordelen die ook uw klanten zullen ondervinden. Bel mij gerust: 06-30701447

Lex de Groof
Senior accountmanager Cloud-telefonie

Recent nieuws