076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Viering hoogste punt – Rithmeesterpark – Breda

Op donderdag 18 mei is het hoogste punt gevierd van de nieuwbouw van QNP ICT & Telecom Professionals op het Rithmeesterpark in Breda.
Peter Kamermans, directeur van Heerkens van Bavel Bouw, heeft in een kort woordje het hele team bedankt voor de fijne samenwerking. Met een bijzonder woord van dank aan de uitvoerder Monique Steenhorst-Lanslots en Arjan Bol van Bolwerk Projectmanagement en Vastgoedconsultancy, benadrukte hij dat door de gezamenlijke inzet van alle partijen de bouw voorspoedig loopt en op korte termijn de werkzaamheden in het gebouw zullen starten. Didier Pijnenburg, planvoorbereider bij Heerkens van Bavel Bouw, vulde aan welke werkzaamheden op korte termijn zullen starten. Hij nodigde de directie van QNP, Henry de Bruijn en Theo van Rijen, uit om de vlag te hijsen als symbool voor het hoogste punt.
De genodigden, waaronder het hele team van QNP, werden hierna in groepjes rondgeleid door het gebouw.

 

 

 

 

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid