VERNIEUWING MIJN QNP PORTAAL

Wij streven ernaar om onze dienstverlening aan u steeds te optimaliseren. Wij zijn dan ook blij dat we u de nieuwe “Mijn QNP” klant omgeving kunnen introduceren vanaf maandag 22 november. Op ons nieuwe portaal treft u de vertrouwde functionaliteiten zoals de registratie en status rapportage van service tickets die u bij ons inlegt. Ook een overzicht van de aan u verzonden facturen vindt u terug.

Nieuwe functionaliteiten
Nieuw op Mijn QNP is een overzicht van de aangeboden en geaccordeerde offertes. We introduceren hierbij ook de mogelijkheid om offertes en voorstellen digitaal te ondertekenen.
Daarnaast treft u een overzicht van uw technische en commerciële QNP contactpersonen met hun contact gegevens en 24 x 7 bereikbaarheidsdienst informatie, als u hier gebruik van maakt.
Als laatste is Mijn QNP voorzien van een berichten functionaliteit die wij zullen gebruiken om mededelingen over onze dienstverlening met u te delen.
Indien nieuwe informatie voor u klaar staat op Mijn QNP kunt u zelf instellen of hier een push notificaties per e-mail van wenst te ontvangen. Standaard staat deze push notificatie aan.
QNP zal in de toekomst extra functionaliteiten die onze dienstverlening aan u ondersteunen blijven toevoegen aan Mijn QNP.

 

Twee-factor authenticatie
Beveiliging en de veiligheid van uw gegevens vinden wij belangrijk. Het is per heden dan ook mogelijk om twee-factorauthenticatie in stellen bij het inloggen op Mijn QNP. Door deze extra beveiliging in te stellen wordt de kans op misbruik van uw inloggegevens geminimaliseerd. De mogelijkheid om twee-factorauthenticatie in te stellen vindt u bij de persoonlijke instellingen van Mijn QNP.

Toegang tot Mijn QNP
Als u nog geen gebruik maakt of toegang heeft tot Mijn QNP, kunt u een account aanvragen via uw accountmanager. Zodra u over een beheerders account van uw Mijn QNP beschikt kunt u zelf extra accounts voor collega’s in uw organisatie toevoegen.

Webinar
Om u wegwijs te maken in Mijn QNP, organiseren wij op woensdag 24 november om 10.00 uur een webinar. Tijdens dit webinar nemen wij u mee in de functionaliteiten van het portaal en beantwoorden wij uw vragen. Via deze link schijft u zich in voor het webinar.

Vragen
Heeft u vragen over Mijn QNP, stel deze dan via [email protected] of neem contact op met Peter van de Wouw via 076-5975000.
Natuurlijk kunt u uw vraag ook stellen bij uw accountmanager.