Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Van stagiair naar collega.

Eerst stagiair nu QNP collega
28-07-2020
Een stage biedt je de kans om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Door goed werk te leveren en de studie goed af te ronden heeft QNP Dani Ivanek en Jimmy van der Stelt een baan aangeboden. Die kans en uitdaging hebben zij met beide handen aangegrepen. Dani start per 1 augustus als Servicedesk Engineer en Jimmy start per 1 september a.s. als Service Engineer.

Wij zijn blij met de komst van Dani en Jimmy. We vertrouwen op een fijne samenwerking en wensen beide heren een mooie toekomst en veel werkplezier bij QNP.

Arno RommensArno  Rommens
Technisch directeur

 

Meest Recent

 • SharePoint Consultancy
  QNP levert diensten gericht op het verbeteren van de bedrijfsproductiviteit door middel van Microsoft SharePoint Consultancy.
 • Hybride werken
  Tegenwoordig is Hybride werken een must. Nu is het moment aangebroken om hybride werken binnen jouw organisatie te implementeren.
 • Richt je vergaderruimte in voor hybride samenwerking
  Hybride werken wordt steeds meer de standaard in de BV NL. Werknemers werken vanuit verschillende locaties, zoals thuis aan de keukentafel, op kantoor of onderweg.
 • Hybride vergaderen
  Mensen combineren tegenwoordig werken thuis met werken op kantoor. Past de traditionele vergaderruimte nog in deze nieuwe manier van werken?
 • IT Security – frauduleuze e-mails
  E-mail; controleren is beter dan vertrouwen Wees scherp op frauduleuze e-mail. Klopt het e-mail adres van de afzender?