Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Van stagiair naar collega.

Eerst stagiair nu QNP collega
28-07-2020
Een stage biedt je de kans om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Door goed werk te leveren en de studie goed af te ronden heeft QNP Dani Ivanek en Jimmy van der Stelt een baan aangeboden. Die kans en uitdaging hebben zij met beide handen aangegrepen. Dani start per 1 augustus als Servicedesk Engineer en Jimmy start per 1 september a.s. als Service Engineer.

Wij zijn blij met de komst van Dani en Jimmy. We vertrouwen op een fijne samenwerking en wensen beide heren een mooie toekomst en veel werkplezier bij QNP.

Arno RommensArno  Rommens
Technisch directeur

 

Meest Recent

 • René van Vossen Servicedesk CoördinatorMaak kennis met René
  Mijn naam is René van Vossen, woonachtig in Halsteren en in mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig! Sinds 1 juni 2021 ben ik werkzaam bij QNP als Servicedesk Coördinator.
 • QNP ICT GidionMaak kennis met Gidion
  Mijn naam is Gidion Tunders, ik ben woonachtig in het kleine, maar altijd gezellige Welberg, wat valt onder de gemeente Steenbergen. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als systeembeheerder was het tijd voor een nieuwe uitdaging en zocht ik dat in de hoek van de IT dienstverleners. In deze zoektocht ben ik uiteindelijk bij QNP terecht gekomen als Service Engineer.
 • Verbeter je digitale beveiliging, zo doe je dat!
  ​Bijna dagelijks melden nieuwsmedia nieuwe cybercrime gevallen. De politie ziet een enorme toename in het aantal cybercrime meldingen sinds het uitbreken van de coronacrisis.
 • Maak kennis met Karel van SeetersMaak kennis met Karel
  Mijn naam is Karel van Seeters, ik ben 23 jaar oud en woonachtig in Tilburg. Werkzaam bij QNP als Servicedesk Engineer.
 • Even voorstellen Jasper van den BrinkEven voorstellen Jasper van den Brink
  Mijn naam is Jasper van den Brink. Woonachtig in Raamsdonksveer en vader van zoon Ruben. Ik ben ondertussen zo’n 15 jaar werkzaam binnen de ICT branche.