Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Uitfasering Internet Explorer

Uitfasering Internet Explorer
25-11-2022

Op 14 februari 2023 wordt de Internet Explorer 11 desktop applicatie definitief uitgefaseerd. Werkt jouw organisatie nog met Internet Explorer? Of gebruikt jouw organisatie applicaties die draaien op deze browser? Dan dien je actie te ondernemen.

Wat is dan nodig? In ieder geval het overstappen op een nieuwe browser, bijvoorbeeld Microsoft Edge. Microsoft Edge is de opvolger van Internet Explorer en heeft als voordeel dat het ‘legacy Internet Explorer applicaties’ support. Ook support Edge, vele Chrome-applicaties en werkt het als Microsoft product perfect samen met Microsoft 365.
Naast het overstappen op een andere browser zijn er mogelijk andere maatregelen die je dient te treffen om te blijven werken zoals je gewend bent.

Hulp bij de uitfasering van Internet Explorer?
Je wilt voorkomen dat per 14 februari uw (bedrijfskritische) applicaties niet meer werken. We helpen je graag met het uitfaseren van Internet Explorer en het overstappen op een alternatief. Voor jou en jouw collega’s.
Zo blijft iedereen werken zoals hij/zij gewend is. Sterker nog, het komt de security zelfs ten goede.

Benieuwd of en welke acties jouw organisatie dient te nemen? Laat het ons weten.

Meest Recent

 • Microsoft 365 Adoptie
  Overtuig je medewerkers van de meerwaarde die Microsoft 365 te bieden heeft en verhoog je productiviteit door efficiënter te werken met de oplossingen van Microsoft 365!
 • Hybride samenwerken
  Is jouw kantoorruimte geschikt om werknemers op locatie samen te brengen met werknemers op afstand?Past jouw vergaderruimte nog in deze nieuwe manier van werken?
 • SharePoint Consultancy
  QNP levert diensten gericht op het verbeteren van de bedrijfsproductiviteit door middel van Microsoft SharePoint Consultancy.
 • Hybride werken
  Tegenwoordig is Hybride werken een must. Nu is het moment aangebroken om hybride werken binnen jouw organisatie te implementeren.
 • Richt je vergaderruimte in voor hybride samenwerking
  Hybride werken wordt steeds meer de standaard in de BV NL. Werknemers werken vanuit verschillende locaties, zoals thuis aan de keukentafel, op kantoor of onderweg.