076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

“QNP is NEN 7510 proof”

Thysia Information Management helpt om organisaties eenvoudiger te laten samenwerken door het makkelijker kunnen delen van informatie. Om dat doel te bereiken, biedt Thysia oplossingen en deskundigheid op het gebied van online software zoals Microsoft SharePoint. Omdat Thysia voornamelijk werkt voor organisaties in de zorg, moeten zowel systemen als software aan de hoogste veiligheidseisen voldoen, namelijk aan de norm NEN 7510. Onder andere op dit vlak werkt de Microsoft Gold Partner samen met QNP. “QNP en Thysia redeneren vanuit dezelfde invalshoek, namelijk vanuit de klant” zegt Kristian de Lange, directeur en oprichter van Thysia Information Management.

NEN 7510

“Vanaf de oprichting in 2008 zijn we snel gegroeid. Naar oplossingen voor het efficiënt en veilig delen van informatie is namelijk veel vraag. Vooral in de zorg is dit een belangrijke
kwestie, te meer omdat de systemen en de software aan de hoogste veiligheidseisen moeten voldoen. Om je als zorgorganisatie te kwalificeren voor de algemeen geldende veiligheidsnorm, de NEN 7510, zijn er wel handboeken beschikbaar maar voor veel organisaties blijft dit een lastig te doorgronden vakgebied. Thysia biedt daar een oplossing voor. We hebben een online tool ontwikkeld met simpele praktijkvoorbeelden, die organisaties stap voor stap helpt om aan de norm te voldoen. QNP heeft aan de hand van onze tool ook haar eigen organisatie getoetst. Dat zegt iets over QNP. Ze denken verder mee dan strikt noodzakelijk.

Ontzorgen

We zijn bij QNP klant geworden toen we in dit historische pand op de Haagsemarkt in Breda – dat ook dienst doet als trouwlocatie – verder wilden uitbreiden. Het pand valt onder monumentenzorg waardoor we er weinig aan mogen veranderen. Onze keuze om te groeien, betekende dat we onze eigen automatisering zouden moeten uitbesteden. QNP ontzorgt ons sindsdien op het gebied van ICT. Fijn, want het liefst zijn we met onze oplossingen en klanten bezig in plaats van met onze eigen basisinfrastructuur. Met hulp van QNP zijn we overgestapt naar Private Cloud Computing. Dit migratieproject was onze eerste ervaring met QNP. Vanwege hun deskundigheid en het snelle schakelen, zijn we blijven samenwerken. We hebben ons complete netwerk, bedrijfsautomatisering en telefonie aan hen uitbesteed. QNP gaat net als wij voor de lange termijn. We zijn elkaar trouw!

Gezamenlijke klanten in de zorg

Steeds vaker werken we samen voor gezamenlijke klanten in de zorg, waarbij QNP de basisinfrastructuur levert en wij voor de SharePoint oplossingen zorgen. Ook op het vlak van informatiebeveiliging, de eerder genoemde NEN 7510 norm, werken we samen. QNP is zelf NEN 7510 proof en snapt het belang van informatiebeveiliging in de zorg. QNP faciliteert de veiligheid van persoonlijke gegevens in de zorg vanuit de techniek, wij leveren vanuit het portaaltoepassingen, zoals sterke authenticatie-oplossingen. We vullen elkaar uitstekend aan!”

Relatie

Kristian de Lange
Directeur
Thysia Information Management

Branche

ICT en software-ontwikkeling

Medewerkers

15

Vestiging

Breda

Gebruikte diensten

Private Cloud Computing
24×7 bereikbaarheidsdienst
Telecom-Cloud telephony
Infrastructuur
QNP Zorg ICT
Netwerkbeheer, onderhoud en netwerkimplementatie
Security
Projectbegeleiding
Advisering/consultancy
Datacenter Services

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid