Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Thuiswerken

QNP Thuiswerken
24-03-2020

Wij hopen dat het goed gaat met u en uw naasten in deze onzekere tijden.

De actuele Corona COVID-19 situatie treft ons allen. Namens het voltallige QNP team willen wij laten weten dat we onverminderd voor u klaarstaan. Onze adviseurs, servicedesk en engineers zijn bereikbaar zoals altijd. Wellicht vanuit een andere locatie dan normaal, maar we zijn allemaal het het werk.

Heeft u behoefte aan een goede oplossing voor het digitaal samenwerken en vergaderen op afstand, dan ligt die wellicht dichterbij dan u denkt. Bijvoorbeeld middels Microsoft Teams, met deze tool kunt u online (video) vergaderen en samenwerken met uw collega’s.

Dit is relatief makkelijk en snel te realiseren. Ook andere oplossingen, om bijvoorbeeld op afstand telefonisch bereikbaar te blijven voor uw klanten en relaties, liggen vaak binnen handbereik.

Een kort telefonisch gesprek met onze adviseurs kan vaak snel tot inzichten en oplossingen leiden zonder dat hiervoor ingrijpende aanpassingen gedaan hoeven te worden.

Kortom loopt u, in deze situatie van bijzondere omstandigheden, aan tegen beperkingen in het digitaal samenwerken, neem dan contact op met onze adviseurs. Vaak kunnen wij u eenvoudig en snel op weg helpen! 

Maarten Legius

Maarten Legius
Commercieel Directeur

Meest Recent