Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Thuiswerken

QNP Thuiswerken
24-03-2020

Wij hopen dat het goed gaat met u en uw naasten in deze onzekere tijden.

De actuele Corona COVID-19 situatie treft ons allen. Namens het voltallige QNP team willen wij laten weten dat we onverminderd voor u klaarstaan. Onze adviseurs, servicedesk en engineers zijn bereikbaar zoals altijd. Wellicht vanuit een andere locatie dan normaal, maar we zijn allemaal het het werk.

Heeft u behoefte aan een goede oplossing voor het digitaal samenwerken en vergaderen op afstand, dan ligt die wellicht dichterbij dan u denkt. Bijvoorbeeld middels Microsoft Teams, met deze tool kunt u online (video) vergaderen en samenwerken met uw collega’s.

Dit is relatief makkelijk en snel te realiseren. Ook andere oplossingen, om bijvoorbeeld op afstand telefonisch bereikbaar te blijven voor uw klanten en relaties, liggen vaak binnen handbereik.

Een kort telefonisch gesprek met onze adviseurs kan vaak snel tot inzichten en oplossingen leiden zonder dat hiervoor ingrijpende aanpassingen gedaan hoeven te worden.

Kortom loopt u, in deze situatie van bijzondere omstandigheden, aan tegen beperkingen in het digitaal samenwerken, neem dan contact op met onze adviseurs. Vaak kunnen wij u eenvoudig en snel op weg helpen! 

Maarten Legius

Maarten Legius
Commercieel Directeur

Meest Recent

 • René van Vossen Servicedesk CoördinatorMaak kennis met René
  Mijn naam is René van Vossen, woonachtig in Halsteren en in mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig! Sinds 1 juni 2021 ben ik werkzaam bij QNP als Servicedesk Coördinator.
 • QNP ICT GidionMaak kennis met Gidion
  Mijn naam is Gidion Tunders, ik ben woonachtig in het kleine, maar altijd gezellige Welberg, wat valt onder de gemeente Steenbergen. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als systeembeheerder was het tijd voor een nieuwe uitdaging en zocht ik dat in de hoek van de IT dienstverleners. In deze zoektocht ben ik uiteindelijk bij QNP terecht gekomen als Service Engineer.
 • Verbeter je digitale beveiliging, zo doe je dat!
  ​Bijna dagelijks melden nieuwsmedia nieuwe cybercrime gevallen. De politie ziet een enorme toename in het aantal cybercrime meldingen sinds het uitbreken van de coronacrisis.
 • Maak kennis met Karel van SeetersMaak kennis met Karel
  Mijn naam is Karel van Seeters, ik ben 23 jaar oud en woonachtig in Tilburg. Werkzaam bij QNP als Servicedesk Engineer.
 • Even voorstellen Jasper van den BrinkEven voorstellen Jasper van den Brink
  Mijn naam is Jasper van den Brink. Woonachtig in Raamsdonksveer en vader van zoon Ruben. Ik ben ondertussen zo’n 15 jaar werkzaam binnen de ICT branche.