076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

The Digital Dutch van KPN 23 april 2020

Op 23 april vindt in de Jaarbeurs Utrecht de 5e editie plaats van The Digital Dutch van KPN. Hét event dat KPN jaarlijks organiseert voor zakelijk Nederland die vooruit willen. Namens KPN en QNP nodigen wij u hier graag voor uit.

The Digital Dutch op 23 april 2020
Nederland digitaliseert in hoog tempo: de toekomst is nú. Benieuwd wat er vandaag al mogelijk is? En hoe anderen uitdagingen aanpakken? Kom dan op 23 april naar The Digital Dutch. Een unieke kans om te leren van elkaar en samen nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Want het sterkste netwerk vorm je samen.

Wat: The Digital Dutch 2020 van KPN
Wanneer: 23 april 2020 | 10.30 – 18.00 uur
Waar: Jaarbeurs Utrecht | Jaarbeursplein | 3521 AL Utrecht

 

Wat kan je verwachten?
Laat je onder meer inspireren door verschillende sprekers over digitale kansen, innovatie en leiderschap. Michiel Vos is dagvoorzitter op The Digital Dutch. Hij is een bekend journalist en Amerika-correspondent. Met zijn nieuwsgierige en kritische blik zorgt hij ervoor dat jij zoveel mogelijk opsteekt tijdens het hoofdprogramma. Bezoek de Innovatievloer met volop ruimte voor beleving, informatie en netwerken. Op ieder plein vind je demonstraties, de laatste innovaties en vooral veel praktijkvoorbeelden. Daarnaast zijn er maar liefst  40 verdiepingssessies om uit te kiezen.

Meld je gratis aan en verzeker je van een plaats.
Bekijk het programma en meld je snel aan! Aanmelden mag ook via marketing@qnp.nl

Ronald Konings
Accountmanager

Recent nieuws