IT in Breda QNP ICT

Optimale bereikbaarheid tegen lage kosten. Zorgen wij voor!

Vaste- en mobiele telefonie zijn inmiddels onlosmakelijk verbonden met uw IT.Daarmee zijn de flexibiliteit, schaalbaarheid en bereikbaarheid toegenomen. Telefonie in de Cloud kent in de markt verschillende namen, zoals VoIP, Hosted, bellen over internet. Het is schaalbaar, flexibel en voorspelbaar in kosten. Verder bent u altijd verzekerd van de nieuwste functionaliteiten.
QNP adviseert u over zakelijke abonnementen en diensten die zijn afgestemd op uw wensen en behoeften. Zowel vast als mobiel en de combinatie daarvan. Wij werken samen met alle gerenommeerde providers in Nederland en geven u een objectief en onafhankelijk advies. Wij zijn uw aanspreekpunt, als het gaat om technische of administratieve vraagstukken aangaande uw mobiele aansluitingen.

De werelden van Cloud en Mobiele Telefonie komen samen in een vast-mobiel integratie. Het zorgt ervoor dat uw mobiele telefoon een volwaardig onderdeel wordt van de telefooncentrale. Middels deze oplossing bent u op uw mobiele toestel, zowel met het vaste- als mobiele nummer bereikbaar voor uw relaties.
QNP IT servicedesk
QNP zorgt voor een juiste inventarisatie, advies en implementatie en werkt hierbij samen met de volgende gerenommeerde partners:

Onze diensten

IT

Telefonie

Security

Consultancy