076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Skype for Business

Wij weten precies wat er nodig is voor uw ICT-project

Met Skype for Business krijgt u de beschikking over één handige app, waarmee u kunt chatten, online vergaderen en schermen delen. De app is compatibel met Microsoft Office en biedt volop mogelijkheden voor aanwezigheidsinformatie, secure chat, desktopvideo en peer-to-peer voice binnen bedrijfsomgevingen. Skype for Business laat zich uitstekend integreren in de Office 365-omgeving.

Aan de slag met Skype for Business

Met Skype for Business zorgt Microsoft voor een optimale beveiliging en heeft u zelf de controle over uw privacy. Daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken. Bij QNP laten we u graag uitgebreid kennis maken met Skype for Business en de voordelen van de integratie met Office 365.

Direct meer weten?
Neem contact op met Ronald:

Ronald Konings
Accountmanager

RKonings@qnp.nl

QNP +31 (0)76 - 597 50 00

Benieuwd naar
onze aanpak?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul het formuliertje in en u hoort snel van ons.

Ook interessant:
onze diensten & aanpak


CLOUD


ICT


TELECOM


SECURITY


ZORG

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid