“QNP lost het snel en goed op”

Verkeersschool BLOM verzorgt sinds 1968 opleidingen voor alle rijbewijzen. Ook vervolgtrainingen voor beroepschauffeurs, brandweerchauffeurs en antislipcursussen behoren tot de bedrijfsactiviteiten. BLOM werkt landelijk vanuit drie kantoren in Brabant (Etten-Leur, Breda, Tilburg). In Etten-Leur
beschikt BLOM bovendien over een Verkeersveiligheidscentrum Slipcontrol en een CBR motorexamenterrein. Reggy Heijens is directeur van Verkeersschool BLOM.

Gelijkwaardige partner

“Wij zijn gewend om onze cursisten veel service te bieden. Daar staan we om bekend, al meer dan 45 jaar. Dan wil je samenwerken met leveranciers die daar hetzelfde over denken, ongeacht waar je ze voor inschakelt. Tot ± 2008 hadden we ons netwerkbeheer uitbesteed aan een andere leverancier. Maar als er eens iets was, dan gaven ze niet thuis. Zodoende zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe netwerkbeheerder en bij QNP uitgekomen. QNP is voor ons een gelijkwaardige partner; net zo servicegericht als wij.

Netwerkbeheer op afstand

Dat ons netwerk goed functioneert en betrouwbaar is, is voor ons essentieel. Al onze lessen en afspraken staan namelijk digitaal gepland. Het systeem moet gewoon draaien! Tot op heden slaagt QNP er goed in om dat voor elkaar te krijgen. Het beheer van en het onderhoud aan ons netwerk verlopen grotendeels op afstand, via Remote Systeembeheer. Ongeveer een keer per maand komt er iemand van QNP persoonlijk langs voor netwerkadvies. Ze denken met ons mee en vooruit.

Bereikbaar en snel

Als alles goed functioneert, valt er meestal niet veel spannend over te zeggen. Maar de keren dat we QNP belden vanwege een netwerkstoring, waren ze bereikbaar. Voor ons is dat heel belangrijk. Daar zijn we bij de vorige leverancier op afgeknapt. Bovendien lost QNP het dan snel en goed op. De ene keer lukt het om op afstand een probleem op te lossen, de andere keer komen ze langs. Net wat nodig is.”

Relatie

Reggy Heijens
Directeur
Verkeersschool BLOM BV

Branche

Opleidingen en Trainingen

Medewerkers

60

Vestiging

Etten-Leur

Gebruikte diensten

Infrastructuur
Netwerkbeheer, onderhoud en netwerkimplementatie
Security
Projectbegeleiding
Advisering/consultancy