“QNP is een betrouwbare partner”

Sysmex is een producent en leverancier van laboratoria- en analyse apparatuur. Sysmex werd in Kobe, Japan opgericht in 1968 en heeft wereldwijd ongeveer 9000 werknemers. Onze lokale Benelux organisatie heeft kantoren in Etten-Leur en Hoeilaart. Onze analyse-apparatuur wordt momenteel gebruikt in maar liefst 40 zeer uiteenlopende sectoren. Met onze apparatuur kan je dus bijna letterlijk alles analyseren.

Duurzame partners

Onze collega’s hier in Nederland en België werken dagelijks aan het vertrouwen van onze klanten en het optimaal gebruik van onze technologie. We hechten veel belang aan duurzame partnerships met onze klanten en leveranciers. Dit zit in onze Japanse origine. Daarom weten QNP en Sysmex elkaar nog dagelijks te vinden. De hoofdtaak is om te zorgen voor een blijvende klanttevredenheid tijdens de hele levenscyclus van geleverde producten. Voor onze ondersteunende ICT-praktijken vertrouwen wij daarom op QNP.

Vertrouwen bij elke storing

Onze structuur zorgt ervoor dat communicatie kort en efficiënt is om zo maximaal gebruik te maken van de kennis beschikbaar bij onze mensen. Vooral bij storingen is dit uiterst essentieel. Een laboratorium of expert in het veld heeft als taak om betrouwbare resultaten te leveren. Daarnaast komt continuïteit als prioriteit kijken. Sysmex vertrouwt voor de verschillende kritische ICT-systemen op QNP. Bij een storing heb je een vergaand vertrouwen nodig in je partner. Enerzijds om de storing op te lossen, maar even belangrijk ook om de kennis tijdens het proces in te winnen en nadien de opgedane expertise samen te delen.

Samen groeien

QNP ondersteunt ons niet alleen intern, maar ook bij de laboratoria zelf met bijvoorbeeld netwerktesten. Deze testen zijn zeer significant om bij de implementatie van complexere analysesystemen letterlijk alle elementen in kaart te brengen en onder controle te houden. Door onze intensieve samenwerking op de vloer heeft QNP zelf ook zijn klantenrelaties kunnen uitbreiden en zijn er nu klanten van Sysmex ook klant bij QNP.

Relatie

Bart van Gessel
IT officer
Sysmex Nederland BV -Sysmex Belgium NV

Branche

Laboratorium en analyse apparatuur

Medewerkers

145 medewerkers

Vestiging

Etten-Leur en Hoeilaart (B)

Gebruikte diensten

24×7 bereikbaarheidsdienst
Infrastructuur
Netwerkbeheer, onderhoud en netwerkimplementatie
Security
Projectbegeleiding
Advisering/consultancy
Datacenter Services
ICT-regie