“QNP snapt wat in de zorg belangrijk is”

Supertape is producent van zelfklevende tapes sinds 1962. Het bedrijf in Etten-Leur levert tapes aan voedingsmiddelenproducenten, industriële gebruikers en aan distributeurs en groothandelaren. Wilma Hoogervorst is financieel directeur bij Supertape en bovendien verantwoordelijk voor ICT.

Beleidsmatig én praktisch sterk

“We zijn goede ICT gebruikers, maar hebben zelf geen ICT afdeling. Toen we enkele jaren geleden ons netwerk wilden professionaliseren, zochten we een partner die past bij de nononsense mentaliteit van ons productiebedrijf en dezelfde korte lijnen hanteert als wij. Een partner die zowel beleidsmatig meedenkt als direct oplossingen zoekt voor vraagstukken op de werkvloer. Geen grote logge organisatie dus! QNP maakte een hele goede indruk met haar presentatie.
Bovendien was de prijs-kwaliteitverhouding van hun dienst-verlening goed, iets waar we veel waarde aan hechten. Het beeld van toen klopt met de huidige praktijk: de netwerkbeheerders van QNP lopen op hun vaste netwerkbeheerdag bij ons op locatie net zo makkelijk de fabriek in als dat ze met mij in gesprek gaan over structurele netwerkverbeteringen.

Structurele oplossingen

QNP denkt strategisch mee over ons ICT beleid. Door zaken immers structureel goed in te richten en aan te pakken, kun je problemen voorkomen. Door deze projectmatige aanpak, werken we op onze Duitse vestiging nu met Thin Clients. Onze collega´s in Duitsland loggen voortaan vanuit een eenvoudige computer in op de server in Etten-Leur. QNP heeft de verbinding zo ingericht dat het beheer eenvoudiger is geworden en de werkwijze uniformer. Bovendien zijn de netwerkproblemen waar we vaak tegenaan liepen, door dit Terminal Server concept uitstekend opgelost. Op een vergelijkbare manier gaat QNP de toegang van onze vestiging in Frankrijk tot de Nederlandse server inrichten.

Hoge servicegraad

QNP heeft zich ontpopt als een ware gesprekspartner die zelf met ideeën komt. Ieder voorstel is goed onderbouwd en geformuleerd in begrijpelijke taal, waardoor wij gedegen besluiten kunnen nemen. Hoewel ik vanuit mijn rol als financieel directeur altijd kritisch zal blijven, ben ik zeer tevreden over de samenwerking met QNP en hun bijzonder hoge servicegraad.”

Relatie

Wilma Hoogervorst
Financieel Directeur
Supertape

Branche

Industrie

Medewerkers

220, waarvan 110 in Etten-Leur

Vestiging

Etten-Leur (NL), Duitsland, Engeland, Frankrijk en Polen

Gebruikte diensten

Infrastructuur
Netwerkbeheer, onderhoud en netwerkimplementatie
Security
Projectbegeleiding
Advisering / Consultancy