“QNP maakt beloofde service waar”

Ardo is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in de verwerking van groenten en fruit tot vriesverse producten. Sinds de oprichting in 1977 groeide Ardo uit naar een concern met vijftien productie- en verpakkingssites in acht Europese landen, die samen zorgen voor een omzet van bijna 650 miljoen euro. In Zundert heeft Ardo een productie- en verkooplocatie. Afhankelijk van het seizoen, werken er gemiddeld 150 mensen. Hier wordt vooral bladgroente, in het bijzonder spinazie, verwerkt tot vriesvers product. Eric van der Meulen houdt zich sinds 1983 bezig met automatisering binnen de Zundertse vestiging. Samen met financieel manager Jeroen Meijvis, is hij verantwoordelijk voor de ICT en telefonie.

Service is doorslaggevend

Eric van der Meulen: “Ardo is een mooi bedrijf om voor te werken; een fijne sociale werkgever die aandacht heeft voor zijn medewerkers. Onze visie is dat we, waar mogelijk, samenwerken met goede partners uit de buurt. QNP behoort daar zeker toe! Bij de keuze van een samenwerkingspartner is service voor ons een doorslaggevend item. Soms is het mogelijk om goedkopere aanbieders te vinden, maar als er dan iets is, dan geven ze niet thuis. Bij QNP hoef ik maar te bellen, en het wordt opgelost. QNP heeft bewezen te kunnen waarmaken wat ze belooft. Echte service dus.

Wekelijks netwerkonderhoud

In 2007 waren we toe aan enkele vernieuwingen in ons netwerk. QNP heeft eerst ons netwerk volledig doorgelicht en vervolgens een voorstel geschreven voor de herinrichting. Stap voor stap hebben we de herinrichting met hen uitgevoerd. Wat resteert, is de wekelijkse netwerkondersteuning. Een medewerker van QNP werkt een dag per week vast op onze locatie voor het noodzakelijke onderhoud aan ons bedrijfsnetwerk. Essentieel, want zoals voor veel bedrijven geldt, is een stabiel bedrijfsnetwerk belangrijk in het bedrijfsproces: ligt het netwerk eruit, dan ligt de fabriek en dus productie plat.

Zorg uit handen

Naast het wekelijkse netwerkbeheer, ondersteunt QNP ons bij het afsluiten van contracten voor mobiele telefonie. Recent liep ons contract met een partner af. QNP heeft voor ons uitgezocht welke nieuwe aanbieder het beste bij onze wensen zou passen. Daarna heeft QNP namens ons de onderhandelingen met deze leverancier gedaan, wat heeft geresulteerd in een goed contract. Ik vind het fijn (én gemakkelijk) dat ik daar zelf geen zorgen over heb gehad. Kortom, ik ben blij met de samenwerking met QNP. Daar heb ik een heel goed gevoel over.”

Relatie

Eric v.d. Meulen (links)
IT/Automatisering
Jeroen Meijvis (rechts)
Manager Finance & Control
Ardo B.V.

Branche

Productie

Medewerkers

200 in het hoogseizoen
en 150 door het jaar heen

Vestiging

Ardooie (België), totaal 15 productie- en verpakkingssites in 8 Europese landen Zundert is een productie- en verkoopvestiging

Gebruikte diensten

24×7 bereikbaarheidsdienst
Infrastructuur
Netwerkbeheer, onderhoud en netwerkimplementatie
Security
Projectbegeleiding
Advisering/consultancy