076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Projectbegeleiding

Wij weten precies wat er nodig is voor uw ICT-project

Een project slaagt alleen met de juiste voorbereiding en begeleiding. Daarom benadert QNP alle projecten die we uitvoeren vanuit deze visie. Ervaren medewerkers scheppen de juiste omstandigheden voor hun QNP-collega’s. Zo is altijd bekend in welke fase een project zich bevindt en welke inzet van QNP en derden vereist is. De voorwaarden voor succes.

Kortere doorlooptijden, lagere faalkosten

Projectbegeleiding is niet alleen een interne kwestie voor QNP. Ook voor externe opdrachtgevers verzorgen we regelmatig de projectbegeleiding. We zetten onze ruime ICT-ervaring graag voor u in, om veelgemaakte fouten te voorkomen. We zijn een prettige gesprekspartner voor zowel externe leveranciers als opdrachtgevers. Zo verkorten we doorlooptijden en dringen we faalkosten terug.

Wat zeggen onze klanten?

QNP is zorgvuldig

Waar nodig, schakelen we specifieke externe deskundigheid in. Zodoende hebben we QNP erbij betrokken toen we aan de slag wilden met de vervanging van onze telefooncentrales. Aan de hand van ons PvE heeft QNP ons geholpen bij de keuze voor een nieuwe telecomleverancier. Dit selectietraject is naar tevredenheid verlopen, vooral vanwege de zorgvuldigheid en de vasthoudendheid waarmee QNP werkt.

Lees meer >>

De ZorgBoog

QNP weet wat er speelt

Op basis van onze behoeften legde QNP meerdere concepten voor om het systeembeheer in onze organisatie te optimaliseren. Inmiddels is ons oude serverpark vervangen door een zeer stabiel netwerk. De overgang verliep vrijwel vlekkeloos. Op de momenten dat er wat aan de hand was, volstond één belletje naar onze contactpersoon. Fijn, als je mensen gewoon rechtstreeks kunt benaderen. Bij QNP weten ze wie je bent en wat er binnen je organisatie speelt.

Lees meer >>

Het Parkhuis

Direct meer weten?
Neem contact op met Jan:

Jan Goos
Adviseur

JGoos@qnp.nl

QNP +31 (0)76 - 597 50 00

Benieuwd naar
onze aanpak?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul het formuliertje in en u hoort snel van ons.

Ook interessant:
onze diensten & aanpak


CLOUD


ICT


TELECOM


SECURITY


ZORG

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid