076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Security implementatie en beheer

Continu inspelen op veranderende omstandigheden

Informatiebeveiligingsmaatregelen die niet op orde zijn of niet goed worden onderhouden, kunnen alsnog leiden tot lekken in de beveiliging. Het is daarom zaak om samen te werken met een partner die gespecialiseerd is in zowel de technische als de organisatorische kant van informatiebeveiliging. Die partner is QNP. Wij verzorgen de implementatie van technische en organisatorische maatregelen en voeren hierop beheer, onderhoud en coördinatie.

Flexibel mee veranderen

Met QNP zorgt u ervoor dat de informatiebeveiliging binnen uw organisatie op het juiste niveau komt en flexibel mee verandert met de veranderingen in de interne organisatie en externe omgeving. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe bedreigen en veranderende wet- en regelgeving. Wij zorgen voor de juiste afdekking van gedefinieerde informatiebeveiligingsrisico’s.

Direct meer weten?
Neem contact op met Dimitri:

Dimitri van Haasteren
Accountmanager ICT

DvHaasteren@qnp.nl

QNP +31 (0)76 - 597 50 00

Benieuwd naar
onze aanpak?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul het formuliertje in en u hoort snel van ons.

Ook interessant:
onze diensten & aanpak


CLOUD


ICT


TELECOM


SECURITY


ZORG

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid