076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Security Advies & Consultancy

De juiste balans tussen veiligheid en functionaliteit

De dynamiek binnen de digitale werkomgeving is groot. Zo groot, dat een goed en actief informatiebeveiligingsplan een vereiste is om de risico’s onder controle te houden en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. QNP levert waardevolle kennis en advies voor een optimale informatiebeveiliging. Wij combineren de factoren, mens, techniek, interne organisatie en externe omgeving tot een set maatregelen, die de balans houdt tussen beveiliging en gebruikersfunctionaliteit.

Consultants én technici

QNP heeft de consultants én technici in huis om u van advies tot en met implementatie te helpen. Daarbij heeft u het gemak van één aanspreekpunt en de zekerheid dat elk advies desgewenst wordt omgezet in concrete maatregelen. Wij bieden geen overkill aan maatregelen, maar doen wel al het noodzakelijke om uw bedrijfsvoering te beschermen en de continuïteit van uw organisatie te waarborgen. Daar kunt u van op aan!

Wat zeggen onze klanten?

QNP is optimaal bereikbaar

Het is cruciaal dat ons netwerk goed functioneert en betrouwbaar is. Als alles goed functioneert, valt er niet veel spannends over te zeggen. Maar de keren dat we QNP belden vanwege een netwerkstoring, waren ze bereikbaar. Voor ons is dat heel belangrijk. Daar zijn we bij de vorige leverancier op afgeknapt. Bovendien lost QNP het dan snel en goed op. De ene keer op afstand, de andere keer komen ze langs. Net wat nodig is.

Lees meer >>

Verkeersschool BLOM

QNP regelt het

Zoals wij samen met onze klanten plannen uitdenken, zo doet QNP dat met ons. Mede daardoor kunnen wij ons focussen op de inhoud, bezig zijn met onze corebusiness, onze klanten en onze ontwikkeling. Wat ik prettig vind aan het werken in de cloud, is dat we zelf geen zorgen meer hebben over bijvoorbeeld de aanschaf van softwarelicenties. Bovendien ontstaat er veel meer flexibiliteit; het maakt niet uit waar je inlogt en vanaf welk apparaat je dat doet.

Lees meer >>

Teletronika

Direct meer weten?
Neem contact op met Maarten:

Maarten Legius
Commercieel Directeur

MLegius@qnp.nl

QNP +31 (0)76 - 597 50 00

Benieuwd naar
onze aanpak?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul het formuliertje in en u hoort snel van ons.

Ook interessant:
onze diensten & aanpak


CLOUD


ICT


TELECOM


SECURITY


ZORG

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid