076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

QNP Zorg ICT

De cliënt centraal, ook als het om ICT gaat

Binnen de zorg draait het meer dan ooit om de cliënt. ICT kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. QNP combineert ICT-expertise met inhoudelijke kennis van de zorgprocessen. Wij begrijpen wat er in de zorg speelt, wat er van zorginstellingen wordt verwacht en welke voorzieningen daar voor nodig zijn. Niet vanuit de techniek, maar vanuit het zorgproces geredeneerd!

Zorggerichte ICT

Het dienstenpakket van QNP voor de zorg gaat verder dan Netwerkbeheer, onderhoud en netwerkimplementatie. Wij zijn u bijvoorbeeld ook graag van dienst bij ICT advies & consultancy, Infrastructuur en ICT-regie. Maar ook voor zorggerichte Projectbegeleiding, Datacenter Services, Security Advies & Consultancy en NEN7510 audits en advies is QNP graag uw partner.

Wat zeggen onze klanten?

QNP is zorgvuldig

Waar nodig, schakelen we specifieke externe deskundigheid in. Zodoende hebben we QNP erbij betrokken toen we aan de slag wilden met de vervanging van onze telefooncentrales. Aan de hand van ons PvE heeft QNP ons geholpen bij de keuze voor een nieuwe telecomleverancier. Dit selectietraject is naar tevredenheid verlopen, vooral vanwege de zorgvuldigheid en de vasthoudendheid waarmee QNP werkt.

Lees meer >>

De ZorgBoog

QNP denkt mee

De verbouwing van ons woonzorgcentrum was een natuurlijk moment om te kiezen voor een andere netwerkbeheerder. QNP denkt op ons verzoek mee over netwerkzaken en over de inrichting van onze systemen. Afhankelijk van wat er speelt, zitten we elk kwartaal een keer met elkaar om de tafel. QNP adviseert, maar onze bestuurder beslist. Die afstemming gaat vlot en natuurlijk. Dat maakt QNP tot een prettige samenwerkingspartner van het juiste formaat.

Lees meer >>

St. Elisabeth

Direct meer weten?
Neem contact op met Jan:

Jan Goos
Adviseur

JGoos@qnp.nl

QNP +31 (0)76 - 597 50 00

Benieuwd naar
onze aanpak?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul het formuliertje in en u hoort snel van ons.

Ook interessant:
onze diensten & aanpak


CLOUD


ICT


TELECOM


SECURITY


ZORG

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid