076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Multifunctionals

Wij maken documentmanagement vanzelfsprekend

Het gebruik van een multifunctional kan uw volledige documentenstroom reguleren. Denk aan het verspreiden en het archiveren van documenten en aan het samenbrengen van verschillende documenten in één archief. Maar ook aan de automatische verwerking van de inkomende post in uw digitaal systeem.

Minder en goedkoper printen

De juiste documentmanagementoplossing zorgt niet alleen voor verbeteringen en meer efficiency in uw bedrijfsprocessen. Ook uw printkosten kunnen we aanzienlijk terugdringen, doordat u minder en goedkoper gaat printen. QNP heeft de juiste expertise voor u beschikbaar om documentmanagement feilloos te integreren in de informatiestroom van uw organisatie.

Wat zeggen onze klanten?

QNP faciliteert onze groei

QNP heeft ons netwerk zo opgetuigd dat onze zware bedrijfssoftware goed functioneert. Bovendien zijn we de afgelopen jaren gigantisch gegroeid van drie naar tachtig medewerkers. Bij zo´n groei is er op automatiseringsgebied altijd wat te doen. Inmiddels hebben we zelf een facilitair manager in dienst, o.a. voor de eerstelijns vragen over automatisering. De rol van QNP is verschoven naar de tweede lijn: onderhoud op afstand en support bij calamiteiten en uitbreidingen.

Lees meer >>

Bink Groep

QNP werkt klantgericht

Wij hebben een kleine IT-afdeling, die zich richt op werkplekbeheer en de implementatie en optimalisatie van IT-oplossingen. Een stabiele netwerkomgeving is voor ons onmisbaar. Dankzij QNP hebben we geen omkijken naar het serverpark en de infrastructuur. Voor een 24/7 productiebedrijf is continuïteit het allerbelangrijkst. We leggen de lat hoog als het gaat om snel leveren van kwalitatieve verpakkingen. QNP helpt ons door uitstekend netwerkbeheer.

Lees meer >>

PET Power

Direct meer weten?
Neem contact op met Marco:

Marco Snip
Teamleider Sales

MSnip@qnp.nl

QNP +31 (0)76 - 597 50 00

Benieuwd naar
onze aanpak?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul het formuliertje in en u hoort snel van ons.

Ook interessant:
onze diensten & aanpak


CLOUD


ICT


TELECOM


SECURITY


ZORG

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid