076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

ICT-regie

QNP als de smeerolie tussen de raderen

In een gemiddelde ICT-omgeving zijn legio leveranciers betrokken. Voor een MKB-organisatie is het haast onmogelijk om deze keten aan leveranciers goed te beheren. Met de komst van cloud-toepassingen wordt dit vaak nóg lastiger, omdat de dienstverlening steeds ongrijpbaarder wordt. QNP biedt regie en zorgt dat de vraagstukken bij de juiste partijen geadresseerd worden. Zo komt een oplossing voor een probleem of gewenst eindresultaat sneller dichtbij.

U vraagt, wij draaien

QNP maakt het u graag gemakkelijk. U legt al uw wensen en vragen m.b.t. ICT bij ons neer. Wij voeren de regie naar derde partijen, zoals applicatieleveranciers, internetproviders, mobiele providers, externe systemen en cloud-leveranciers. Wij werken samen met een veelheid aan externe partijen en zijn dus gewend regie te voeren. Bovendien beschikken we over een 24/7 Servicedesk, waar u altijd terecht kunt met uw vragen.

Wat zeggen onze klanten?

QNP geeft eerlijk advies

De rol van QNP is bij ons de afgelopen jaren verschoven van eerstelijns ondersteuning naar advisering in de tweede lijn. Via preventief beheer wordt het systeem zodanig onderhouden, dat het stabiel blijft. Onze eigen systeembeheerder lost de eerste, simpele maar essentiële vragen van medewerkers op. QNP helpt ons bij de complexe zaken en heeft ons tot op heden nog niet teleurgesteld.

Lees meer >>

Villa Etiketten

Direct meer weten?
Neem contact op met Maarten:

Maarten Legius
Commercieel Directeur

MLegius@qnp.nl

QNP +31 (0)76 - 597 50 00

Benieuwd naar
onze aanpak?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul het formuliertje in en u hoort snel van ons.

Ook interessant:
onze diensten & aanpak


CLOUD


ICT


TELECOM


SECURITY


ZORG

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid