076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

“QNP is vriend van Gebouw-T”

Bergen op Zoom werd eind 2010 een poppodium rijker. In het oude kazernegebied van deze garnizoensstad werd een voormalige manege volledig verbouwd enomgetoverd tot wat het nu is: Gebouw-T. Gebouw-T is behalve een professioneel poppodium en broedplaats voor cultuurontwikkeling, de officiële opleidingsplaats voor de Mbo-opleiding licht en -geluidstechnicus van ROC West-Brabant. Daarnaast biedt Gebouw-T een werkervaringsplaats en productiehuis voor deze Mbo-opleiding. Gert-jan de Koster heeft de zakelijke leiding over Gebouw-T en is onder andere verantwoordelijk voor faciliteiten als ICT en telefonie.

Werken in de cloud

“Gebouw-T hebben we vanaf scratch opgebouwd. Bij het vormen van een nieuwe stichting, kijk je eerst naar wat een organisatie nodig heeft om goed te functioneren. Ons uitgangspunt is: doen waar je goed in bent en de rest uitbesteden. De keuze was daarom snel gemaakt om geen eigen ICT afdeling op te tuigen. QNP kende ik vanuit een vorige werksetting. Van begin af aan is QNP als partner bij de ontwikkeling van onze organisatie betrokken, voor zowel ICT als telefonie. Ook onze printers, laptops en enkele Thin Clients hebben we via hen aangeschaft. ICT en telefonie zijn steeds meer met elkaar verweven. Daarom vinden we het handig om voor deze gebieden één aanspreekpunt te hebben: QNP. Als er iets is, dan weet je precies wie je moet hebben. QNP pakt onze vragen altijd snel op.

Private Cloud Computing

Toen Gebouw-T operationeel werd, was Private Cloud Computing net in opkomst. Wij zagen daar direct de voordelen van in. Juist omdat wij geen 9 tot 5 bedrijf zijn, is het handig om via PCC vanuit elke locatie te kunnen inloggen op het systeem. Zelf werk ik regelmatig vanuit huis. Omdat we in de cloud werken, kan ik overal makkelijk bij; van mijn Outlookagenda tot ons ticket- en planningssysteem. Bij grotere projecten kunnen we door de keuze voor PCC snel en simpel onze capaciteit uitbreiden met extra werkplekken.

WiFi bij Gebouw-T

Een van de andere dingen die QNP heel goed voor ons heeft geregeld, is de kwaliteit van het WiFi-netwerk in onze grote zaal. Het is ontzettend belangrijk dat WiFi daar goed functioneert. Bij concerten willen bezoekers namelijk massaal hun belevenissen delen via sociale media als Twitter en Facebook. Zij zijn onze ware ambassadeurs! Dan heb je een voorziening nodig die dat aankan. Aangezien Gebouw-T bestaat uit veel beton en staal, is dat nogal een uitdaging om dat voor elkaar te krijgen. Via QNP is dat gelukt.

QNP is ook een van de huidige vijftig vrienden van Gebouw-T, een netwerk voor bedrijven in West-Brabant. Wij nodigen de vrienden vier keer per jaar uit voor een speciale presentatie of concert. Voor bedrijven blijkt dit een leuke informele manier om elkaar te ontmoeten en zaken met elkaar te doen. QNP is dus een vriend van Gebouw-T, in alle opzichten!”

Relatie

Gert-Jan de Koster
Zakelijk Leider/Bestuurder
Gebouw T

Branche

Evenementen

Medewerkers

6 beroepskrachten, 170 vrijwilligers en stagiaires

Vestiging

Bergen op Zoom

Gebruikte diensten

Private Cloud Computing
24×7 bereikbaarheidsdienst
Telecom-Cloud telephony
Multifunctionals
Infrastructuur
Netwerkbeheer, onderhoud en netwerkimplementatie
Security
Projectbegeleiding
Advisering/consultancy
Datacenter Services

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid