076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

“QNP geeft advies in begrijpelijke taal”

De Koning Groep uit oosterhout houdt zich bezig met straal- en schilderwerk. Directeur-eigenaar Huub de Koning startte het bedrijf met zijn vader in 1994. Oorspronkelijk als huisschilders, maar al snel bouwden zij de onderneming uit met toonaangevend straal- en schilderwerk in de jachtbouw, scheepsbouw, bij bruggen & infraprojecten, utiliteits- en woningbouw. “we houden ons het liefst met ons eigen werk bezig en niet met automatisering. Daar hebben we QNP voor” zegt Huub de Koning.

Eerste cloud gebruiker

Huub de Koning: “De eerste twaalf jaar hadden we zelf een server in huis. Toen die aan vervanging toe was, heb ik me verdiept in andere mogelijkheden. In 2006/2007 was het werken in de cloud net in opkomst. Het leek mij ideaal; dan hadden we zelf die zorgen niet in huis. QNP was een van de partijen die we benaderden om een voorstel te doen. Bij QNP hadden we het beste gevoel en dat is zo gebleven! We zijn al jaren kind aan huis bij hen. Als er iets is, dan bellen we onze accountmanager bij QNP en is het zo geregeld.

Werken in de private cloud

Het werken in de cloud heeft voor ons verschillende voordelen. Zo kunnen onze uitvoerders en projectleiders vanaf elke werklocatie met hun laptop inloggen op het systeem. Op die manier hebben ze altijd alle actuele gegevens en bouwtekeningen van een project bij de hand. Daarnaast kunnen we – omdat we in de cloud werken – het aantal gebruikers en werkplekken makkelijk opschalen of weer verminderen. Dat bespaart kosten en biedt veel flexibiliteit. Het fijnste vind ik dat we zelf geen omkijken naar de automatisering hebben. Alles wat het moet doen, functioneert goed. Het systeem is stabiel. Voor het onderhoud hebben we bij QNP een strippenkaart. We kunnen deze kaart gebruiken voor onder andere het laten installeren van hardware of voor het technisch onderhoud op afstand. Qua kosten weet je daardoor altijd waar je aan toe bent.

Helder advies

Vanwege onze goede ervaringen met de Private Cloud Computing van QNP hebben we hen ook gevraagd om mee te denken over de vernieuwing van onze telefooncentrale. QNP heeft voor ons de opties naast elkaar gezet, inclusief de bijbehorende kosten. Daardoor bleek dat VOIP voor ons niet zou lonen. Het mooie bij QNP is dat ze het zo vertellen dat je het snapt zónder zelf kennis te hebben van ICT en telefonie. Ze geven advies in begrijpelijke taal. Kortom, De Koning is een heel tevreden klant van QNP.”

Relatie

Huub de Koning
Directeur – eigenaar
De Koning Straal- & Schilderwerken

Branche

Bouw

Medewerkers

200

Vestiging

Oosterhout

Gebruikte diensten

Private Cloud Computing
24×7 bereikbaarheidsdienst
Telecom-Cloud telephony
Infrastructuur
Netwerkbeheer, onderhoud en netwerkimplementatie
Security
Projectbegeleiding
Advisering/consultancy
Datacenter Services

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid