076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

“QNP schakelt snel en deelt kennis”

Creative Technology Holland (voorheen JVR Audivisual bv) houdt zich sinds 1979 bezig met het bieden van audiovisuele oplossingen voor conferenties,(corporate-) evenementen en de omroepwereld. Zo regelt CTH de plasma- en led schermen bij de opnames voor bekende tv programma´s als de wereld draait door, RTL Late Night, Pauw & Witteman en Een Vandaag. CTH regelt ook de audiovisuele techniek bij grote evenementen, zoals het Glazen Huis van Serious Request en de concertenreeksen van Anouk en Vrienden van Amstel Live. Sinds 1997 is CTH onderdeel van Avesco Group PLC, de Engelse wereldleider in de organisatie van grotere evenementen.

Hoger IT level

Henk Verstraaten: “QNP ondersteunt ons al jaren op het gebied van ICT. De contacten zijn geïntensiveerd toen onze eigen ICT man wegviel. Op dat moment realiseerden we ons hoeveel kennis er bij één persoon zat en hoe lastig het is als die ene persoon dan vertrekt. Zodoende zochten we naar een andere invulling van ons systeembeheer, iets minder persoonsgebonden.

QNP heeft een overkoepelende blik. Dat triggert mij om ook op een andere manier naar ICT vraagstukken te kijken. Ik vind het fijn om binnen QNP een eigen aanspreekpunt te hebben. Met één telefoontje of mailtje naar mijn contactpersoon wordt het antwoord op mijn vraag in gang gezet. Daar heb ik zelf geen omkijken naar.”

Telefonie en ICT, één proces

Henk Verstraaten: “Juist vanwege de vloeiende samenwerking met QNP hebben we hen gevraagd om te offreren toen ons contract voor vaste telefonie afliep. We zijn met drie aanbieders het gesprek aangegaan; de bestaande leveranciers voor vaste en mobiele telefonie, én met QNP. QNP was niet de goedkoopste, maar bood ons gevoelsmatig de beste oplossing. Telefonie en ICT zijn immers steeds meer met elkaar verweven. Door deze twee gebieden nu bij een partij te leggen, wordt het nog meer één proces.

De overgang van het ene naar het andere contract voor vaste telefonie is vlekkeloos verlopen; kwestie van uit de lucht en weer in de lucht. Het belangrijkste hebben we onder de knie; we kunnen bellen en gebeld worden, iedereen is bereikbaar gebleven. Toch is dat een fractie van wat mogelijk is met VoIP. Om de overige opties beter te gaan benutten, begeleidt QNP ons. De manier waarop QNP kennis deelt, stellen we op prijs.”

Relatie

Henk Verstraaten
Financial Manager
JVR Audiovisual BV

Branche

Entertainment

Medewerkers

45 vaste medewerkers, ZZP-ers en freelancers op projectbasis

Vestiging

Roosendaal, Hilversum (locatie op het mediapark) en Rotterdam

Gebruikte diensten

Telecom-Cloud telephony
Infrastructuur
Netwerkbeheer, onderhoud en netwerkimplementatie
Security
Projectbegeleiding
Advisering/consultancy

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid