076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

“QNP levert toekomstgerichte oplossingen”

Canon Business Center nederland zorgt ervoor dat informatie en documenten binnen organisaties op de juiste manier bij de goede personen terechtkomen, ook wel document-management genoemd. Het bedrijf telt 130 werknemers, verspreid over negen vestigingen in het hele land.

“Wij verzorgen een totaalpakket van softwareoplossingen tot aan multifunctionals met de allernieuwste technologie. Hierin combineren we het beste van twee werelden.
Canon heeft wereldwijd een grote naam opgebouwd, die garant staat voor kwaliteit. Deze expertise koppelen we aan onze kennis van de lokale markt. Zo kunnen wij optimaal inspelen op de wensen van de klant. Dit partnerschap zoeken wij ook bij onze leveranciers.“

“Ons denken begint vanuit de klant en niet vanuit de producten die wij in ons assortiment hebben. Om klanten te helpen zich te professionaliseren, moeten ze 24 uur per dag kunnen rekenen op adequate service. Een kritieke factor in dat proces is de bereikbaarheid. Zoals velen, stapten wij ook het moderne telefonie tijdperk binnen.

We kunnen nu ook profiteren van de vele voordelen die QNP met OZMO biedt ten opzichte van de traditionele telefooncentrale. “We hadden een verouderde Panasonic centrale, die niet meer naar behoren functioneerde en niet mee kon met de groei en wensen van de organisatie. Nu met QNP hebben we de flexibiliteit en de capaciteit om uit te breiden en de nieuwe locaties snel aan te sluiten”, vertelt Willem-Jan Bosch.

“Een bijkomend voordeel is het gebruiksgemak, want iedereen heeft het snel onder de knie en QNP verzorgt de technische ondersteuning. Ook de mogelijkheid om nieuwe communicatie oplossingen te integreren biedt ons in de toekomst grote voordelen.”

Relatie

Willem-Jan Bosch
CEO
Canon Business Center Nederland

Branche

ICT

Medewerkers

130

Vestiging

Breda, Goes, Eindhoven, Arnhem, Nijmegen, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Groningen

Gebruikte diensten

Telecom-Cloud telephony
Infrastructuur
Netwerkbeheer, onderhoud en netwerkimplementatie
Security
Projectbegeleiding
Advisering/consultancy

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid