076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Private Cloud Computing (PCC)

Bestanden en applicaties altijd, overal en op ieder apparaat beschikbaar

Tijd-, plaats- en device-onafhankelijk werken is de wens van veel ondernemers en hun medewerkers. Private Cloud Computing (PCC) maakt het mogelijk op een veilige en betrouwbare manier. Tegen lage, vastgestelde kosten bovendien. Met PCC neemt u uw ICT als kant-en-klare dienst af. Zoals stroom uit het stopcontact en water uit de kraan komt. Vooraf investeren is niet nodig en u kunt probleemloos op- en afschalen wanneer het nodig.

Veiligheid en privacy gegarandeerd

In tegenstelling tot veel publieke cloud-aanbieders, kan QNP vrijwel alle applicaties via de cloud-omgeving aanbieden. Dit komt doordat wij over een eigen, optimaal beveiligd datacenter in Nederland beschikken. Daarmee kunnen we een veel hogere veiligheid, betrouwbaarheid en continuïteit bieden dan een gemiddeld MKB-bedrijf zelf kan realiseren. Bovendien heeft u de zekerheid dat er niemand meekijkt in uw bestanden.

Wat zeggen onze klanten?

QNP ontzorgt ons

QNP ontzorgt ons op het gebied van automatisering. De overgang van servergericht werken naar de cloud is daar een goed voorbeeld van. We hadden zeven eigen servers, die aan vervanging toe waren; een flinke investering. Met QNP hebben we alle alternatieven zorgvuldig overwogen. Gesteund door de argumentatie van QNP kon ik samen met onze controller de andere directieleden overtuigen om over te stappen op Private Cloud Computing van QNP.

Lees meer >>

Maas-Jacobs

QNP is vriend van Gebouw-T

Een van de dingen die QNP heel goed heeft geregeld, is de kwaliteit van het WiFi-netwerk in onze grote zaal. Het is belangrijk dat WiFi daar goed functioneert. Bij concerten willen bezoekers namelijk massaal hun belevenissen delen via Twitter en Facebook. Dan heb je een voorziening nodig die dat aankan. Aangezien Gebouw-T bestaat uit veel beton en staal, was het een uitdaging om dat voor elkaar te krijgen. Met QNP is dat gelukt.

Lees meer >>

Gebouw-T

Direct meer weten?
Neem contact op met Dimitri:

Dimitri van Haasteren
Accountmanager ICT

DvHaasteren@qnp.nl

QNP +31 (0)76 - 597 50 00

Benieuwd naar
onze aanpak?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul het formuliertje in en u hoort snel van ons.

Ook interessant:
onze diensten & aanpak


CLOUD


ICT


TELECOM


SECURITY


ZORG

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid