076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

OZMO Cloud Telephony

Uw juiste partner voor Cloud Telephony

IT en telecom zijn niet meer los van elkaar te zien. Vandaar dat we spreken over ICT; Informatie- & Communicatie Technologie. Die verwevenheid heeft gezorgd voor enorm veel functionaliteit en efficiency. Tegelijkertijd is de markt erg ondoorzichtig geworden, dankzij vele nieuwe aanbieders, oplossingen, diensten en producten. VoIP, cloud, hosted telefonie, internetbellen; ziet u door de bomen het bos nog?

Betrouwbaar, flexibel en schaalbaar

QNP maakt graag een einde aan alle verwarring en biedt u gewoon de beste oplossing tegen de beste prijs. Zodat u probleemloos kunt bellen, doorverbinden, vast en mobiel integreren, chatten en gebruik kunt maken van aanwezigheidsmeldingen etc. Wij maken het mogelijk met OZMO Cloud telephony. Een gedegen oplossing; betrouwbaar, flexibel en schaalbaar. En geleverd en geïnstalleerd door uw vertrouwde leverancier QNP.

Wat zeggen onze klanten?

QNP ontzorgt ons

QNP ontzorgt ons op het gebied van automatisering. De overgang van servergericht werken naar de cloud is daar een goed voorbeeld van. We hadden zeven eigen servers, die aan vervanging toe waren; een flinke investering. Met QNP hebben we alle alternatieven zorgvuldig overwogen. Gesteund door de argumentatie van QNP kon ik samen met onze controller de andere directieleden overtuigen om over te stappen op Private Cloud Computing van QNP.

Lees meer >>

Maas-Jacobs

QNP is toekomstgericht

Ons denken begint vanuit de klant en niet vanuit onze producten. Om klanten te helpen te professionaliseren, moeten ze 24 uur per dag kunnen rekenen op adequate service. Een kritieke factor in dat proces is bereikbaarheid. Daarom zijn ook wij het moderne telefonietijdperk binnen gestapt. Wij profiteren van de vele voordelen die OZMO biedt. Met QNP hebben we de flexibiliteit en capaciteit om uit te breiden en de nieuwe locaties snel aan te sluiten.

Lees meer >>

Canon Business Center Nederland

Direct meer weten?
Neem contact op met Ronald:

Ronald Konings
Accountmanager

RKonings@qnp.nl

QNP +31 (0)76 - 597 50 00

Benieuwd naar
onze aanpak?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul het formuliertje in en u hoort snel van ons.

Ook interessant:
onze diensten & aanpak


CLOUD


ICT


TELECOM


SECURITY


ZORG

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid