076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Microsoft 365

Altijd en overal Office bij de hand met Microsoft 365

Office 365 (Microsoft 365) maakt het mogelijk om altijd en overal de beschikking te hebben over uw Office-programma’s en bestanden. In de cloud dus. Met uw Office 365-licentie is het mogelijk om Office op maximaal vijf computers, Macs, tablets en smartphones te installeren en te gebruiken. Alles wat u gewend bent te doen met Office op uw computer, kunt u met Office 365 ook online doen. Denk aan Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Publisher en Outlook.

Probleemloze implementatie

Omdat u met Office 365 ook online kunt werken, krijgt u er ook 1TB online opslag bij. Zo kunt u kiezen of u uw bestanden lokaal op uw computer wilt opslaan, of dat u ze liever vanuit de cloud altijd bij de hand hebt. QNP zorgt voor een probleemloze implementatie van uw Office 365.

Direct meer weten?
Neem contact op met Marco:

Marco Snip
Teamleider Sales

MSnip@qnp.nl

QNP +31 (0)76 - 597 50 00

Benieuwd naar
onze aanpak?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul het formuliertje in en u hoort snel van ons.

Ook interessant:
onze diensten & aanpak


CLOUD


ICT


TELECOM


SECURITY


ZORG

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid