076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Nieuwe collega’s!

Persoonlijk contact met klanten en relaties vinden wij erg belangrijk. Daarom stellen wij ook graag onze nieuwe collega’s aan u voor.

Cas Op de Beek – Service Engineer
Mijn naam is Cas Op de Beek, ik ben 24 jaar en woon in Kaatsheuvel. Op 2 september jl ben ik gestart als Service Engineer bij QNP.
Ik houd me voornamelijk bezig met het beheren van netwerken bij klanten op locatie. Hiervoor heb ik op gewerkt als ICT-Beheerder waar ik met name op de Servicedesk was gepositioneerd. Ik ben heel blij dat ik nu vooral naar klanten op locatie kan gaan. Hierdoor leer je het bedrijf beter kennen en zo kun je dan ook beter problemen oplossen omdat je meer interactie met mensen hebt. Persoonlijk contact met de klant is wat ik ambieer. Met de eerste kennismaking met QNP klikte het meteen! De conclusie was al snel dat ik hier wilde werken. Bij QNP hangt een hele fijne werksfeer, heb zin om mijn carrière voort te zetten bij QNP!

 

Richard Vroegop – Servicedesk Engineer
Mijn naam is Richard Vroegop, geboren in 1990 en ik woon in Sint-Annaland. Op 2 september 2019 ben ik begonnen met de nieuwe uitdaging als Servicedesk Engineer. Na meer dan 5 jaar werkzaam te zijn bij een IT hosting provider als all-round IT-medewerker heb ik mij weer gericht op de arbeidsmarkt om mijn geluk te vinden bij een nieuw bedrijf. Tijdens mijn zoektocht kwam ik QNP tegen. Na een aantal goede gesprekken waren wij het eens dat de functie Servicedesk Engineer het beste bij mij past en heb ik deze aangeboden functie uiteraard geaccepteerd. Het is heel fijn om in een organisatie te komen die met je meedenkt en kijkt waar je passie ligt. Ik heb dan ook erg veel zin in deze baan.

Wij zijn erg blij met de komst van deze ICT-ers en zijn ervan overtuigd dat wij met met deze mannen onze bestaande en nieuwe klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij wensen Cas en Richard veel succes en werkplezier bij QNP!

 

 

Eslie Siemons
medewerker HR/officemanagement

Recent nieuws