076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Ons team wordt steeds groter!

Wij hechten veel waarde aan het persoonlijk contact met onze klanten en relaties en daarom stellen wij graag onze nieuwe collega voor. 1 april is Ronald Konings gestart. Ronald vervult de functie van Accountmanager Telecom. Hij zal zich met zijn ruim 16 jaar kennis en ervaring in de telecom branche bezig gaan houden met telecom gerelateerde oplossingen die we onze bestaande en nieuwe klanten te bieden hebben. In de toekomst zal dit zich ook gaan uitbreiden met de ICT oplossingen die QNP te bieden heeft. Hieronder stelt hij zichzelf graag voor:

Ronald Konings – Accountmanager Telecom
Mijn naam is Ronald Konings, 38 jaar en per 1 april gestart als Accountmanager bij QNP. Samen met mijn vrouw, dochter Yze en zoon Jev, wonen we met veel plezier in Made. Leuke dingen doen met onze kids, met vrienden op stap en op zondagmorgen een potje voetbal, zijn een aantal dingen die me zoal bezig houden in het weekend of op vrije dagen. Met de eerste kennismaking eind januari, werd ik al enthousiast bij aankomst door het bijzondere pand wat hier is neergezet eind 2017. Na de inhoudelijke gesprekken die daarna volgden, kwam ik al snel tot mijn conclusie, voor dit bedrijf zou ik graag willen werken. Na ruim 16 jaar actief te zijn geweest bij mijn vorige werkgever in Telecom, kan ik de opgebouwde kennis en kunde op het gebied van vaste telefonie, mobiele telefonie en verbindingen zeer goed in gaan zetten voor de bestaande en toekomstige klanten van QNP. Een mooi gezamenlijk avontuur, in een organisatie die sterk groeiende is en dat op een hele gedegen manier doet. In eerste instantie zal ik me binnen de organisatie voornamelijk bezig gaan houden met Telecom gerelateerde oplossingen, maar dit zal op termijn zeker uitgebreid gaan worden met de andere diensten die we allemaal te bieden hebben. Met name op ICT gebied is er voor mij ook nog heel veel te ontdekken en leren. In mijn eerste week is al gebleken dat de keuze goed is geweest, de DNA-match er is en we gezamenlijk verder gaan bouwen aan deze mooie organisatie met kwalitatieve diensten en leuke collega’s voor al onze bestaande- en toekomstige relaties. Tot binnenkort !

Wij zijn erg blij met de komst van deze nieuwe collega en zijn ervan overtuigd met deze versterking onze bestaande en nieuwe klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij wensen Ronald veel succes en werkplezier bij QNP!

Eslie Siemons
medewerker HR/officemanagement

Recent nieuws