076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Een nieuw gezicht bij QNP!

Wij hechten veel waarde aan het persoonlijk contact met onze klanten en onze dienstverlening. Daarom stellen wij graag onze nieuwe collega voor:

Meike Raaijmakers – Medewerker Officemanagement
Mijn naam is Meike Raaijmakers, 25 jaar en sinds een aantal jaar woonachtig in het mooie Breda. Tijdens mijn jeugd woonde ik met mijn ouders aan de Zeeuwse-kust in Schoondijke, ook heb ik nog een jaar op Aruba gewoond voor stage en werk. Sinds deze week ben ik werkzaam bij QNP. Ik zocht een baan en bedrijf die echt bij mij past en waar ik nog jaren vol trots naar toe kan gaan. Toen ik QNP leerde kennen, wist ik dat ik het bedrijf gevonden had.
Ik ben werkzaam in de functie van medewerker Officemanagement als duizendpoot, een afwisselende functie met verschillende taken; receptie, ondersteuning verkoop, administratie en nog veel meer.
Ik heb er veel zin in en ik ben blij dat ik bij QNP mijn enthousiasme kan uitstralen!

Wij zijn erg blij met de komst van deze nieuwe collega en zijn ervan overtuigd met deze versterking onze relaties nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij wensen Meike veel succes en werkplezier bij QNP!

Maurice Vermeiren
Manager Bedrijfsvoering & Control

Recent nieuws