076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Netwerkbeheer, onderhoud en netwerkimplementatie

Proactief beheer en regelmatig onderhoud zorgt voor continuïteit

Voor ondernemers is het van levensbelang dat het systeem steeds beschikbaar is. Netwerkbeheer en onderhoud zorgen hiervoor en brengen rust en continuïteit in de organisatie. De complexiteit van het netwerk en de voortdurende ontwikkeling van technologieën en systemen vraagt daarbij om specifieke expertise. Die expertise vindt u bij QNP.

Proactief beheer

Netwerkproblemen kunnen worden voorkomen door preventief beheer. QNP maakt slimme combinaties van menselijke arbeid en innovatieve softwaretools en biedt gebruikers- en systeemondersteuning op basis van vaste afspraken op locatie. Zo zijn we in staat uw systemen 24×7 te bewaken en onderhouden. En zorgen we voor een probleemloze installatie van nieuwe toepassingen of de vervanging van volledige systemen.

Wat zeggen onze klanten?

QNP reageert snel

Als wij op zoek gaan naar een leverancier, moet er een goede match zijn op vele fronten. We gaan graag een samenwerking aan voor langere termijn. De match tussen QNP en Hofkens HIG is er op vele fronten en bestaat uit meerdere dienstverleningen. Als vernieuwende sparringpartner denkt QNP mee in oplossingen. Ook hun reactiesnelheid op kleine en grote vraagstukken is zeer hoog en naar wens. Tot slot vinden wij het begrijpelijk persoonlijk contact erg prettig!

Lees meer >>

Hofkens HIG

QNP is vriend van Gebouw-T

Een van de dingen die QNP heel goed heeft geregeld, is de kwaliteit van het WiFi-netwerk in onze grote zaal. Het is belangrijk dat WiFi daar goed functioneert. Bij concerten willen bezoekers namelijk massaal hun belevenissen delen via Twitter en Facebook. Dan heb je een voorziening nodig die dat aankan. Aangezien Gebouw-T bestaat uit veel beton en staal, was het een uitdaging om dat voor elkaar te krijgen. Met QNP is dat gelukt.

Lees meer >>

Gebouw-T

Direct meer weten?
Neem contact op met Dimitri:

Dimitri van Haasteren
Accountmanager ICT

DvHaasteren@qnp.nl

QNP +31 (0)76 - 597 50 00

Benieuwd naar
onze aanpak?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul het formuliertje in en u hoort snel van ons.

Ook interessant:
onze diensten & aanpak


CLOUD


ICT


TELECOM


SECURITY


ZORG

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid