076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Uw moderne werkplek,
zorgen wij voor!

Uw moderne werkplek op maat? Zorgen wij voor!

Een moderne werkplek is een werkplek die op basis van behoeften van uw organisatie is ingericht, een werkplek die toekomstbestendig, veilig en flexibel is.

QNP biedt verschillende oplossingen om deze werkplek te creëren, altijd afgestemd op uw specifieke situatie. Wij brengen de verschillende technieken en oplossingen samen en creëren zo uw optimale moderne werkplek.

QNP werkt hiervoor nauw samen met belangrijke spelers als Microsoft, KPN, Vodafone en HP.

De moderne werkplek onderdelen die wij volledig voor u op maat integreren;

Office 365 / Microsoft 365

Samenwerken en bestanden met elkaar delen in SharePoint, communiceren via Teams, de vertrouwde office productiviteitsapplicaties, uw e-mail, veilig in de Microsoft cloud. Altijd en op elk apparaat beschikbaar.

 

Applicaties
Uw organisatie maakt gebruik van software applicaties die een server structuur vereisen? QNP integreert deze applicaties naadloos met uw moderne werkplek.

Wij doen dit door uw applicaties veilig te hosten vanuit onze Tier3 en Tier4 datacentra die natuurlijk ISO27001 gecertificeerd zijn.

Past de Microsoft Azure cloud beter bij uw situatie? Onze Azure cloud specialisten zorgen voor de best passende oplossing.

 

Hybride Cloud
Uw organisatie heeft behoefte aan moderne werkplek maar ook aan applicaties, bestanden op locatie? Of heeft u net geïnvesteerd in nieuwe apparatuur op uw bedrijfslocatie?

Wij zorgen voor een hybride opzet waarbij we de moderne werkplek combineren met uw IT op locatie. Zo maakt u optimaal gebruik van beide werelden en beschermt u uw investeringen.

 

Cloud Telefonie
Uw telefooncentrale veilig als dienst af te nemen vanuit de cloud.
Wij integreren uw telefonie omgeving met de moderne werkplek.
Van eenvoudige belfunctionaliteit tot geavanceerde wachtrijen en call center functionaliteit. Flexibel op- en af te schalen.

 

VaMo
Wij maken uw mobiele telefoon integraal onderdeel van uw telefooncentrale en moderne werkplek zodat het als het ware een vast toestel is.

De voordelen van een telefooncentrale met geavanceerde functionaliteiten en de flexibiliteit van een mobiel abonnement in 1 oplossing. U en uw medewerkers zijn via hun mobiel bereikbaar op hun zakelijk nummer

 

Microsoft Teams
Wij koppelen uw telefooncentrale aan Microsoft Teams binnen uw moderne werkplek. Bellen en gebeld worden met de voordelen van Teams en Office 365.

 

Ondersteuning en beheer
Uw werkplek, op locatie of in de cloud, volledige beheerd en 24 x 7 ondersteund.
1 aanspreekpunt voor uw ICT tegen een vast bedrag per maand.

 

Veiligheid
Wij zorgen dat uw moderne werkplek veilig blijft. Dat doen we door monitoren updaten en back-uppen van uw werkplek, verbindingen en firewall.

We integreren security “by design” in uw moderne werkplek, die uw gebruikers niet beperken maar juist zorgen voor veilige en eenvoudige toegang. Denk hierbij aan 1 keer inloggen voor alle toepassingen door single sign-on techniek  en veilig inloggen met multi-factor authenticatie.

 

Migratie
Een overstap naar de moderne werkplek gaat meestal niet in een “big bang” maar in overzichtelijke en gecontroleerde stappen.

Onze adviseurs en IT consultants stippelen de beste route uit naar de moderne werkplek, vaak doen we dit middels workshops samen met u en uw gebruikers.

 

Adoptie
Een moderne werkplek heeft alleen het gewenste resultaat als uw medewerkers weten hoe ze er optimaal gebruik van kunnen maken.

QNP begeleidt uw organisatie en medewerkers bij de verandering naar de moderne werkplek middels een uitgebreid adoptieplan. Vaak bestaat dit uit Webbased trainingen, training on the job, floorwalkers, klassikale trainingen, inloopsessies en video instructies. 

Een van de mogelijkheden: 5MOT (5 minutes of training) een set van 400 webbased trainingen gericht op Microsoft 365, Office (online), Teams, SharePoint, OneDrive, Windows 10 en anderen. In onderstaande animatie vertellen wij u meer;

 

QNP reageert snel

Als wij op zoek gaan naar een leverancier, moet er een goede match zijn op vele fronten. We gaan graag een samenwerking aan voor langere termijn. De match tussen QNP en Hofkens HIG is er op vele fronten en bestaat uit meerdere dienstverleningen. Als vernieuwende sparringpartner denkt QNP mee in oplossingen. Ook hun reactiesnelheid op kleine en grote vraagstukken is zeer hoog en naar wens. Tot slot vinden wij het begrijpelijk persoonlijk contact erg prettig!

Lees meer >>

Hofkens HIG

QNP adviseert duidelijk

Vanwege onze goede ervaringen met Private Cloud Computing van QNP hebben we hen ook gevraagd om mee te denken over de vernieuwing van onze telefooncentrale. QNP heeft voor ons de opties naast elkaar gezet, inclusief de bijbehorende kosten. Daardoor bleek dat VOIP voor ons niet zou lonen. Het mooie bij QNP is dat ze het zo vertellen dat je het snapt zónder zelf kennis te hebben van ICT en telefonie. Ze geven advies in begrijpelijke taal.

Lees meer >>

De Koning Straal- & Schilderwerken

Benieuwd naar
uw moderne werkplek?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de moderne werkplek mogelijkheden voor uw organisatie? Laat uw contact gegevens hier achter, een van onze adviseurs neemt contact met u op!

Ook interessant:
onze andere diensten & aanpak


ICT


TELECOM


SECURITY


ZORG

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid