076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Mobile Device Management

De optimale beveiliging van uw mobiele devices

Mobile Device Management omvat het onder controle houden en beheren van de mobiele devices binnen uw organisatie. Het doel ervan is deze apparaten zo effectief mogelijk te laten functioneren, waarbij informatiebeveiliging, continuïteit en beschikbaarheid centraal staan. Omdat QNP als infrastructuurpartner vaak al het complete netwerk onder haar hoede heeft, is mobile device management relatief eenvoudig integraal op te nemen.

Veilig externe toegang faciliteren

Medewerkers willen altijd en overal kunnen (samen)werken. Daartoe krijgen ze via hun laptop, smartphone en tablet toegang tot het bedrijfsnetwerk en waardevolle bestanden. Enerzijds wilt u dit faciliteren, maar tegelijk wilt u er zeker van zijn dat alles op een veilige manier gebeurt. QNP zorgt daarvoor met advies, implementatie, beheer en onderhoud van de juiste maatregelen en software. Zeker als we uw netwerk al beheren, kunnen we op efficiënte wijze het mobile device management inrichten.

Wat zeggen onze klanten?

QNP weet wat er speelt

Op basis van onze behoeften legde QNP meerdere concepten voor om het systeembeheer in onze organisatie te optimaliseren. Inmiddels is ons oude serverpark vervangen door een zeer stabiel netwerk. De overgang verliep vrijwel vlekkeloos. Op de momenten dat er wat aan de hand was, volstond één belletje naar onze contactpersoon. Fijn, als je mensen gewoon rechtstreeks kunt benaderen. Bij QNP weten ze wie je bent en wat er binnen je organisatie speelt.

Lees meer >>

Het Parkhuis

Direct meer weten?
Neem contact op met Maarten:

Maarten Legius
Commercieel Directeur

MLegius@qnp.nl

QNP +31 (0)76 - 597 50 00

Benieuwd naar
onze aanpak?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul het formuliertje in en u hoort snel van ons.

Ook interessant:
onze diensten & aanpak


CLOUD


ICT


TELECOM


SECURITY


ZORG

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid