Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Microsoft 365 Adoptie

17-11-2022

De afgelopen jaren kiezen steeds meer organisaties voor de uitgebreide mogelijkheden van Microsoft 365 en de Moderne Werkplek.

Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers deze nieuwe technologie omarmen en zo efficiënt mogelijk gaan gebruiken? Adoptie speelt hierin een belangrijke rol.

Met een goede adoptie overtuig je je medewerkers van de meerwaarde die Microsoft 365 te bieden heeft en verhoog je de productiviteit doordat gebruikers efficiënter met de oplossingen van Microsoft 365 kunnen werken.

Daarnaast zorgt een goede adoptie voor meer vertrouwen bij de gebruikers, waardoor het werkplezier toeneemt.

De adoptie begint bij QNP al voordat de daadwerkelijke migratie start. Aan de hand van een workshop bepalen wij samen met jou de beste inrichting van de omgeving en werkwijze voor jouw medewerkers. Verder begeleiden wij tijdens en na de migratie jouw organisatie bij de verandering naar de Moderne Werkplek middels een uitgebreid adoptieplan. Hierbij maken wij gebruik van o.a. web-based trainingen, interactieve klassikale trainingen, inloopsessies en video instructies. QNP beschikt hiervoor over Adoptie Consultants welke gespecialiseerd zijn in het trainen en begeleiden van jouw medewerkers in het gebruik van Microsoft 365.

Meest Recent

 • Uitfasering Internet ExplorerUitfasering Internet Explorer
  Op 14 februari 2023 wordt de Internet Explorer 11 desktop applicatie definitief uitgefaseerd. Werkt jouw organisatie nog met Internet Explorer? Of gebruikt jouw organisatie applicaties die draaien op deze browser? Dan dien je actie te ondernemen.
 • Hybride samenwerken
  Is jouw kantoorruimte geschikt om werknemers op locatie samen te brengen met werknemers op afstand?Past jouw vergaderruimte nog in deze nieuwe manier van werken?
 • SharePoint Consultancy
  QNP levert diensten gericht op het verbeteren van de bedrijfsproductiviteit door middel van Microsoft SharePoint Consultancy.
 • Hybride werken
  Tegenwoordig is Hybride werken een must. Nu is het moment aangebroken om hybride werken binnen jouw organisatie te implementeren.
 • Richt je vergaderruimte in voor hybride samenwerking
  Hybride werken wordt steeds meer de standaard in de BV NL. Werknemers werken vanuit verschillende locaties, zoals thuis aan de keukentafel, op kantoor of onderweg.