Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Maak kennis met René van Vossen

René van Vossen
15-10-2021

Mijn naam is René van Vossen, woonachtig in Halsteren en in mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig!

Sinds 1 juni 2021 ben ik werkzaam bij QNP als Servicedesk Coördinator.

Inmiddels ben ik al 18 jaar werkzaam in de ICT en heb ik zodoende de nodige ervaring opgedaan in diverse functies. Zo ben ik ICT manager geweest bij een landelijke groothandel, en heb daar veel verschillende aspecten van het ICT vak geleerd. Daarna ben ik aan de slag gegaan bij een ICT dienstverlener als Coördinator Systeembeheer. Ik vind het leuk om samen met een team te werken, en vind het ook nog steeds erg leuk om bezig te zijn met ICT technieken. Dit sluit heel goed aan bij mijn rol binnen QNP.

Mijn eerste weken bij QNP waren erg leerzaam. Ik werd door alle collega’s enthousiast ontvangen. Een warm welkom! De sfeer bij QNP zorgt er ook voor dat ik me snel thuis voelde.

Coördinator Servicedesk is een functie die mede door de groei van QNP de afgelopen periode is ontstaan. Een mooie uitdaging om samen met ons team te zorgen voor oplossingen van de ICT problemen en aanpassingen van onze klanten.

Door ook dagelijks bezig te zijn en mee te denken met complexe problemen maakt het voor mij nog leuker. Het maakt iedere werkdag anders en uitdagend!

De komende tijd kan ik nog veel leren bij QNP, om zo samen met mijn team een mooie bijdrage te leveren om de kwaliteit van onze dienstverlening te borgen!

René past goed in ons team. Wij zijn blij met deze versterking en vertrouwen op een fijne verdere samenwerking. René, veel succes en werkplezier bij QNP.

Arno RommensArno  Rommens
Technisch directeur

 

Meest Recent

 • Uitfasering Internet ExplorerUitfasering Internet Explorer
  Op 14 februari 2023 wordt de Internet Explorer 11 desktop applicatie definitief uitgefaseerd. Werkt jouw organisatie nog met Internet Explorer? Of gebruikt jouw organisatie applicaties die draaien op deze browser? Dan dien je actie te ondernemen.
 • Microsoft 365 Adoptie
  Overtuig je medewerkers van de meerwaarde die Microsoft 365 te bieden heeft en verhoog je productiviteit door efficiënter te werken met de oplossingen van Microsoft 365!
 • Hybride samenwerken
  Is jouw kantoorruimte geschikt om werknemers op locatie samen te brengen met werknemers op afstand?Past jouw vergaderruimte nog in deze nieuwe manier van werken?
 • SharePoint Consultancy
  QNP levert diensten gericht op het verbeteren van de bedrijfsproductiviteit door middel van Microsoft SharePoint Consultancy.
 • Hybride werken
  Tegenwoordig is Hybride werken een must. Nu is het moment aangebroken om hybride werken binnen jouw organisatie te implementeren.