Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Maak kennis met René

René van Vossen Servicedesk Coördinator
10-09-2021

Mijn naam is René van Vossen, woonachtig in Halsteren en in mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig!

Sinds 1 juni 2021 ben ik werkzaam bij QNP als Servicedesk Coördinator.

Inmiddels ben ik al 18 jaar werkzaam in de ICT en heb ik zodoende de nodige ervaring opgedaan in diverse functies. Zo ben ik ICT manager geweest bij een landelijke groothandel, en heb daar veel verschillende aspecten van het ICT vak geleerd. Daarna ben ik aan de slag gegaan bij een ICT dienstverlener als Coördinator Systeembeheer. Ik vind het leuk om samen met een team te werken, en vind het ook nog steeds erg leuk om bezig te zijn met ICT technieken. Dit sluit heel goed aan bij mijn rol binnen QNP.

Mijn eerste weken bij QNP waren erg leerzaam. Ik werd door alle collega’s enthousiast ontvangen. Een warm welkom! De sfeer bij QNP zorgt er ook voor dat ik me snel thuis voelde.

Coördinator Servicedesk is een functie die mede door de groei van QNP de afgelopen periode is ontstaan. Een mooie uitdaging om samen met ons team te zorgen voor oplossingen van de ICT problemen en aanpassingen van onze klanten.

Door ook dagelijks bezig te zijn en mee te denken met complexe problemen maakt het voor mij nog leuker. Het maakt iedere werkdag anders en uitdagend!

De komende tijd kan ik nog veel leren bij QNP, om zo samen met mijn team een mooie bijdrage te leveren om de kwaliteit van onze dienstverlening te borgen!

René past goed in ons team. Wij zijn blij met deze versterking en vertrouwen op een fijne verdere samenwerking. René, veel succes en werkplezier bij QNP.

Arno RommensArno  Rommens
Technisch directeur

 

Meest Recent

 • QNP ICT GidionMaak kennis met Gidion
  Mijn naam is Gidion Tunders, ik ben woonachtig in het kleine, maar altijd gezellige Welberg, wat valt onder de gemeente Steenbergen. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als systeembeheerder was het tijd voor een nieuwe uitdaging en zocht ik dat in de hoek van de IT dienstverleners. In deze zoektocht ben ik uiteindelijk bij QNP terecht gekomen als Service Engineer.
 • Verbeter je digitale beveiliging, zo doe je dat!
  ​Bijna dagelijks melden nieuwsmedia nieuwe cybercrime gevallen. De politie ziet een enorme toename in het aantal cybercrime meldingen sinds het uitbreken van de coronacrisis.
 • Maak kennis met Karel van SeetersMaak kennis met Karel
  Mijn naam is Karel van Seeters, ik ben 23 jaar oud en woonachtig in Tilburg. Werkzaam bij QNP als Servicedesk Engineer.
 • Even voorstellen Jasper van den BrinkEven voorstellen Jasper van den Brink
  Mijn naam is Jasper van den Brink. Woonachtig in Raamsdonksveer en vader van zoon Ruben. Ik ben ondertussen zo’n 15 jaar werkzaam binnen de ICT branche.
 • Huisartsenteam kiest voor QNP ICTHet Huisartsenteam maakt met alle aangesloten praktijken de keuze voor één centrale ICT-oplossing!
  Na een intensieve selectieprocedure kiest de zorggroep voor een ‘Private Cloud Computing’ ICT oplossing van QNP ICT & Telecom professionals.