076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

KPN ÉÉN – MKB

Beter werken met KPN ÉÉN.

QNP is trots om benoemd te zijn tot KPN Excellence Partner. De benoeming toont aan dat we over de expertise beschikken om zakelijke klanten te helpen rondom de oplossingen van KPN.

KPN ÉÉN: alle bedrijfscommunicatie onder één dak

Vanzelfsprekend biedt QNP ook KPN ÉÉN aan als onderdeel van onze dienstverlening. KPN EEN is mobiel internet, mobiele telefonie, hosted telefonie en vast internet in één. Daarmee is KPN ÉÉN een variant van hosted telefonie. Als KPN Excellence Business Partner bieden wij u zakelijk bellen abonnementen aan als één dienstverlening. Dat betekent dat u één factuur krijgt van alle dienstverleningen. Dit is eenvoudig en inzichtelijk voor u. KPN ÉÉN werkt met een telefooncentrale vanuit de cloud. Hierdoor ontvangt u alle voordelen van zakelijke telefonie en gebruikt u telefoontoestellen die geschikt zijn voor bellen via VoIP.

Waarom KPN ÉÉN?
Met KPN ÉÉN kunt u inspelen op veranderingen binnen uw organisatie. Deze telefonieoplossing biedt flexibiliteit en zekerheid. U betaalt alleen voor wat u gebruikt. Hetgeen u duidelijkheid en overzicht biedt zodat u meer tijd hebt voor uw corebusiness. Met KPN ÉÉN bent u beter bereikbaar en vooral flexibel voor eventuele toekomstige veranderingen en zo klaar voor de toekomst. Dit biedt veel voordelen voor ondernemers zoals bellen voor een vast bedrag per maand. Welke voordelen nog meer?

Telefonisch beter bereikbaar
Dankzij de telefooncentrale in de cloud optimaliseert u gemakkelijk uw bereikbaarheid en die van uw medewerkers. Bent u niet op kantoor? Schakel dan uw vaste nummer door naar uw mobiel. Wilt u liever even niet gestoord worden? Zet dan de oproepen eenvoudig door een een collega. Zo bent u altijd en overal bereikbaar, ook zonder telefoniste!

Flexibel
U kunt eenvoudig het aantal gebruikers aanpassen. Zo blijft uw organisatie flexibel en betaalt u alleen voor de faciliteiten die u echt nodig heeft en ook gebruikt. De abonnementen zijn gemakkelijk aan te passen aan de behoeften.

Optimale samenwerking
KPN ÉÉN laat u optimaal samenwerken, overal op elke device. Denk hierbij aan videovergaderen of het gezamenlijk bewerken van online documenten. Zo faciliteert u een betere samenwerking met uw medewerkers, zakenpartners en klanten.

Updates voor de toekomst
Met KPN ÉÉN is het makkelijk om door te groeien naar een totaalcommunicatie oplossing waarbij modules zoals Office 365 en Mobile Device Management eenvoudig toe te voegen zijn. Het platform van KPN ÉÉN wordt continue geüpdatet en regelmatig worden nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Zo blijft u up-to-date en werkt u met de laatste softwareversie.

Direct meer weten?
Neem contact op met Ronald:

Ronald Konings
Accountmanager

RKonings@qnp.nl

QNP +31 (0)76 - 597 50 00

Benieuwd naar
onze aanpak?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul het formuliertje in en u hoort snel van ons.

Ook interessant:
onze diensten & aanpak


CLOUD


ICT


TELECOM


SECURITY


ZORG

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid