IT in Breda QNP ICT

De basis voor soepel IT gebruik!

Een vloeiende communicatie met klanten en een efficiënte samenwerking tussen collega’s vraagt om een stevig IT-fundament, namelijk uw infrastructuur. De juiste hardware, firewalls, routers, switches, kabels en draadloze (Wifi) oplossingen. DSL, kabel, glasvezel of 4G/5G. De juiste infrastructuur bepaalt het succes van uw IT omgeving. QNP adviseert, levert en installeert. Daarmee zorgen wij voor een vloeiende IT ervaring, perfecte verbindingen en optimale dekking.
Een op maat gesneden advies op het gebied van hardware, bekabeling, internet- en dataverbindingen. Maar ook telefoonlijnen en Voice over IP-verbindingen. Eenvoudig qua uitvoering, daar waar het kan. En volledig beheerd en bewaakt, daar waar het moet. Desgewenst 24×7. De benodigde capaciteit en kwaliteit stemmen we steeds af op de gewenste toepassing.
Cruciaal onderdeel van uw infrastructuur is ontsluiting naar het internet. Betrouwbare partners zoals KPN en Ziggo, met betrouwbare verbindingen over verschillende soorten bekabeling. Daar waar nodig te combineren met back-up verbindingen, al dan niet op 4G of 5G basis. Uw continuïteit vereist stabiele verbinding van en naar het internet.

Onze diensten

IT

Telefonie

Security

Consultancy