IT in Breda QNP ICT

U wilt naar de Cloud? Waarschijnlijk wilt u overal en altijd kunnen werken!

Cloud, is dat waar u om gevraagd heeft? Vast niet. Maar u bent wel op zoek naar mogelijkheden om tijd-, plaats- en device-onafhankelijk te werken. Eenvoudig nieuwe gebruikers toe te voegen, flexibel op- en af te schalen en alleen te betalen wat u gebruikt.

Cloud is verworden tot een containerbegrip. Liever kijken we naar wat u als klant wilt voor uw bedrijf. Cloud is geen doel op zich. Wij vertellen u liever hoe u efficiënter kunt ondernemen. Medewerkers die altijd en overal bij hun bestanden en de bedrijfsapplicaties kunnen. En die probleemloos kunnen werken op hun smartphone, tablet, laptop en pc.

Als u aan de slag wilt met de Cloud, dan vertalen wij dat voor u naar de best denkbare combinatie van IT middelen en diensten, die u bieden wat u wenst en nodig heeft. Dat kan vanuit de Cloud, maar eventueel ook gecombineerd met andere infrastructuur. Zo heeft u het gemak van één aanspreekpunt.

Onze adviseurs maken een plan dat naadloos afgestemd is op uw situatie en wensen. We combineren bestaande technieken met nieuwe ontwikkelingen en integreren veelal met Microsoft365. Vanuit de Cloud of het QNP datacenter, bieden wij u de beste prijs en prestatie.

Onze diensten

IT

Telefonie

Security

Consultancy