QNP actualiteit

IT moet u faciliteren? Daar zorgen wij voor!

IT bestaat uit de juiste combinatie van technische hulpmiddelen. Voor ons in Breda begint het allemaal met de hulpmiddelen die ú wilt en nodig heeft. Uw manier van werken en uw doelstellingen vormen voor ons het vertrekpunt van elke samenwerking en elk project. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u niet zo geïnteresseerd bent in technische verhalen. U wilt gewoon een IT-omgeving die betrouwbaar, beschikbaar en bereikbaar is. Zodat uw medewerkers hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Dat begrijpen we. En wat u daarvoor nodig heeft, is een IT-infrastructuur als stevig fundament.
QNP adviseert u over de best passende IT-infrastructuur voor uw specifieke situatie, wensen en doelstellingen. Alles wat u nodig heeft aan infrastructuur, cloud, servers, besturingssoftware, security, werkplekken, copier, printer, multifunctional etc. QNP levert het en zorgt dat het werkt. Als alles operationeel is, nemen we graag het beheer van uw ICT-omgeving volledig voor onze rekening. Voor u een hele zorg minder en de garantie dat u ook in de toekomst lekker kan blijven werken. En als er eens wat is, zitten er deskundige mensen voor u klaar op onze eigen servicedesk voor 1e, 2e en 3e lijns ondersteuning. Zij beantwoorden al uw vragen: van eenvoudige gebruikersvragen tot de meeste complexe ICT-problemen. Desgewenst kunt u 24×7 ondersteuning genieten van onze specialisten.

Op uw IT-infrastructuur draaien uw bedrijfsapplicaties. Om de inrichting van uw Microsoft producten optimaal aan te laten sluiten, vervullen wij ook een IT-regiefunctie. Wij zijn het verlengstuk van uw organisatie, voor inrichting maar ook voor contact met uw overige IT leveranciers.

Onze diensten

IT

Telefonie

Security

Consultancy