076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

IT-continuïteits-planning en uitvoering

Wij weten precies wat er nodig is voor uw ICT-project

Uw ICT-omgeving heeft een directe link met de continuïteit van de bedrijfsprocessen. Omdat dit zo cruciaal is, brengt QNP de continuiteitseisen van de (kritische) bedrijfsprocessen in beeld en adviseert hoe de ICT-omgeving hierop af te stemmen. Daarbij gaan we graag de diepte in met vragen als Welke bedrijfsprocessen zijn er? Hoelang kunnen/mogen deze stilvallen? en Hoeveel dataverlies is acceptabel? Op basis van deze vragen adviseren we u hoe de ICT-omgeving in te richten om de continuïteit te kunnen waarborgen.

Uw bedrijfsvoering centraal

QNP denkt vanuit uw bedrijfsvoering en niet vanuit de techniek. We formuleren heldere definities van continuïteit en beschikbaarheidsrisico’s en maken een gefundeerde afweging welke risico’s acceptabel zijn en welke afgedekt moeten worden. Daar zetten we technische en organisatorische maatregelen voor in. Zodat de impact van eventuele calamiteiten beperkt blijft en u disproportionele schade voorkomt.

Direct meer weten?
Neem contact op met Maarten:

Maarten Legius
Commercieel Directeur

MLegius@qnp.nl

QNP +31 (0)76 - 597 50 00

Benieuwd naar
onze aanpak?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul het formuliertje in en u hoort snel van ons.

Ook interessant:
onze diensten & aanpak


CLOUD


ICT


TELECOM


SECURITY


ZORG

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid