076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Infrastructuur

De basis voor een vloeiende ICT

Een vloeiende communicatie met klanten en een efficiënte samenwerking tussen collega’s vraagt om een stevig ICT-fundament: uw infrastructuur. QNP adviseert u graag over de beste oplossingen voor uw organisatie. Op basis van uw wensen en werkwijze bouwen we aan de juiste hardware, firewalls, switches, kabels en draadloze oplossingen. Koper, kabel, glasvezel of WiFi; QNP adviseert, levert en installeert en zorgt voor een vloeiende ICT, perfecte verbindingen en optimale dekking.

Een breed dienstenpalet

Een op maat gesneden advies op het gebied van hardware, bekabeling, internet- en dataverbindingen. Maar ook telefoonlijnen en Voice over IP-verbindingen. Eenvoudig qua uitvoering, daar waar het kan. En volledig beheerd en bewaakt, daar waar het moet. Desgewenst 24×7. De benodigde capaciteit en kwaliteit stemmen we steeds af op de gewenste toepassing.

Wat zeggen onze klanten?

QNP is optimaal bereikbaar

Het is cruciaal dat ons netwerk goed functioneert en betrouwbaar is. Als alles goed functioneert, valt er niet veel spannends over te zeggen. Maar de keren dat we QNP belden vanwege een netwerkstoring, waren ze bereikbaar. Voor ons is dat heel belangrijk. Daar zijn we bij de vorige leverancier op afgeknapt. Bovendien lost QNP het dan snel en goed op. De ene keer op afstand, de andere keer komen ze langs. Net wat nodig is.

Lees meer >>

Verkeersschool BLOM

QNP communiceert begrijpelijk

QNP denkt strategisch mee over ons ICT-beleid. Onze collega´s in Duitsland loggen voortaan via thin clients in op de server in Etten-Leur. QNP heeft de verbinding zo ingericht, dat het beheer eenvoudiger is geworden en de werkwijze uniformer. Ook de netwerkproblemen waar we vaak tegenaan liepen, zijn opgelost. Op een vergelijkbare manier richt QNP de toegang van onze vestiging in Frankrijk tot de Nederlandse server in.

Lees meer >>

Supertape

Direct meer weten?
Neem contact op met Maarten:

Maarten Legius
Commercieel Directeur

MLegius@qnp.nl

QNP +31 (0)76 - 597 50 00

Benieuwd naar
onze aanpak?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul het formuliertje in en u hoort snel van ons.

Ook interessant:
onze diensten & aanpak


CLOUD


ICT


TELECOM


SECURITY


ZORG

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid