076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

Ik kan niet wachten!

Het is alweer een maand geleden dat wij, de directie van QNP, ons bouwbord onthulden. Het bord waarop een impressie te zien is van het door ons te realiseren nieuwe bedrijfspand. Locatie Rithmeesterpark Breda, op het meest noordelijke kavel.

QNP is toe aan een volgende stap, die vraagt om strategische keuzes. We zijn de afgelopen jaren, ook gedurende de crisis, gestaag blijven groeien. Hierdoor zijn onze collega’s verspreid gehuisvest over meerdere panden. Ondanks dat onze klanten hier geen hinder van ondervinden, zijn wij zelf van mening dat het beter kan. Betere huisvestiging die zorgt voor meer synergie. Die er voor zorgt dat QNP beter herkenbaar en bereikbaar wordt. Zodat QNP haar service niveau kan waarborgen en optimaliseren tot 5 sterren niveau. Een pand waarin onze collega’s tot maximale prestaties komen, door in een open atmosfeer samen te werken aan vragen en wensen van onze relaties. De nieuwbouw van QNP gaat hiervoor de juiste entourage bieden, onder andere door kwaliteit uit te stralen. Door een verlengstuk te zijn van het DNA van QNP.

Wij kijken er met zijn allen naar uit om naar onze prachtige nieuwe werkplek te kunnen verhuizen. En nog veel meer naar het moment waarop wij u met trots in ons nieuwe pand kunnen verwelkomen. Voor een kopje koffie om met elkaar kennis te maken of om weer eens bij te praten met onze bestaande relaties. Een inspirerende plek voor iedereen. Maar zoals iedereen weet kost kwaliteit tijd. Zo ook onze nieuwbouw. Onze pijlen zijn gericht op september/oktober 2017.

Ik kan niet wachten tot het zover is …

Theo van Rijen
Directeur

Recent nieuws