076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

IK BOUW, JIJ BOUWT, WIJ BOUWEN!

Bouwen aan de toekomst dat doen we al jaren. Voor mij zal dit jaar, waarvan het einde alweer in zicht is, vooral in het teken staan van ‘bouwen’ en dan in het bijzonder onze nieuwe bedrijfslocatie te Breda. Natuurlijk heeft dit jaar meer gebracht dan enkel ons nieuwe bedrijfspand. 2017 stond ook in het teken van het bouwen aan de organisatie. Een must voor QNP en wellicht voor elke ondernemer? Het ondernemerslandschap verandert in een fors tempo, de klant is steeds kritischer en beter geïnformeerd. Alle reden om samen met het team en de interne organisatie een fikse groei door te maken.

Groei die kennelijk ook de ICT en Telecombranche niet is ontgaan. Een van de memorabele hoogtepunten van het jaar was toch ook het winnen van de landelijke Spotlight Award.  Een prijs die ons gehele team toekomt. De jury roemde in haar rapport de ondernemersvisie van QNP en sprak haar respect uit voor de groei die de organisatie sinds 2014 heeft doorgemaakt. Een mooi momentje ‘of fame’ met deze Award op het podium, maar meer nog een bevestiging dat uitgaan van je eigen kracht en vasthouden aan je visie en koers, wel degelijk de resultaten kunnen brengen die je voor ogen hebt.

Wij bouwen letterlijk te Breda, we moesten wel. Met onze 3 panden verspreid over Zundert en onze inmiddels bijna 40 medewerkers groeiden we behoorlijk uit ons jasje. De locatie Breda was niet vanzelfsprekend. Zundert en haar ondernemers maken al sinds jaar en dag onderdeel uit van ons succes. Inmiddels zijn ook wij aan het idee gewend dat we Zundert na 27 jaar gaan verlaten en is de twijfel omgeslagen in overtuiging dat ook collegiaal ondernemend Zundert ons pand te Breda straks weet te vinden.

Goed gastheerschap! Ook onze toenmalige dorpsgenoten gaan we met alle egards ontvangen. Een parkeerplaats direct naast de ingang, een welgemeend welkom door een vriendelijke gastvrouw, een romige kop cappuccino én – last but not least – een comfortabele zetel in onze ‘Vincent van Gogh’ spreekkamer maken straks, de slechts 12 minuten durende rit naar het Rithmeesterpark meer dan de moeite waard!

Ook in Breda blijven we bouwen!
Bouwen aan onze naamsbekendheid. Bouwen aan onze resultaten. Bouwen aan onze relatie met de klant inclusief maximale klanttevredenheid. Immers ondernemen kan altijd beter, stilstaan is geen vooruitgang. Jawel, allemaal open deuren maar daarmee niet minder waar. Over deuren gesproken, die staan wagenwijd open. Vanaf 18 december aanstaande bent u meer dan welkom op de nieuwe locatie van QNP.
Zoals beloofd, we zullen u met alle egards ontvangen.

 

Henry de Bruijn
Directeur

Recent nieuws