076-597 50 00 - servicedesk: 076-206 11 11 info@qnp.nl

ICT advies & consultancy

Functionaliteitseisen bepalen de ICT voorzieningen, niet andersom

Wat wilt u bereiken met de inzet van ICT? Die belangrijke vraag – en zeker niet de techniek – staat altijd centraal binnen onze dienst ICT-advies en consultancy. Onze consultants en adviseurs zijn niet alleen technisch onderlegd, maar begrijpen ook uw business. Technologie beschouwen we dan ook als een middel om uw doelstellingen te realiseren.

Echte toegevoegde waarde

Bij elk project en elke uitdaging zijn de gewenste en vereiste functionaliteiten bepalend. Die vormen het vertrekpunt. Door onze ervaring en expertise vinden we keer op keer de juiste balans tussen een frisse kijk op de zaken en de best-practices. Dit verkort de consultancytrajecten aanzienlijk. Zo zijn we in staat tegen minder kosten meer waarde te bieden in onze rol als consultant en adviseur. Dat is echte toegevoegde waarde!

Wat zeggen onze klanten?

QNP borgt continuïteit

In 2007 waren wij toe aan enkele vernieuwingen in ons netwerk. QNP heeft ons netwerk doorgelicht en vervolgens een voorstel voor de herinrichting gedaan. Stap voor stap hebben we dit samen uitgevoerd. Een medewerker van QNP werkt nu een dag per week vast op onze locatie voor het noodzakelijke onderhoud aan ons bedrijfsnetwerk. Essentieel, want een stabiel bedrijfsnetwerk is cruciaal voor ons bedrijfsproces.

Lees meer >>

Ardo

QNP communiceert begrijpelijk

QNP denkt strategisch mee over ons ICT-beleid. Onze collega´s in Duitsland loggen voortaan via thin clients in op de server in Etten-Leur. QNP heeft de verbinding zo ingericht, dat het beheer eenvoudiger is geworden en de werkwijze uniformer. Ook de netwerkproblemen waar we vaak tegenaan liepen, zijn opgelost. Op een vergelijkbare manier richt QNP de toegang van onze vestiging in Frankrijk tot de Nederlandse server in.

Lees meer >>

Supertape

Direct meer weten?
Neem contact op met Maarten:

Maarten Legius
Commercieel Directeur

MLegius@qnp.nl

QNP +31 (0)76 - 597 50 00

Benieuwd naar
onze aanpak?

Wilt u meer weten over onze aanpak en de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul het formuliertje in en u hoort snel van ons.

Ook interessant:
onze diensten & aanpak


CLOUD


ICT


TELECOM


SECURITY


ZORG

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

 

 

QNP. Dat spreekt voor zich.

Sinds 1990 helpt QNP organisaties beter te presteren en mensen efficiënter samen te laten werken. Dat doen we door heel goed te luisteren en ons écht te verdiepen in uw business en uitdagingen. Door de inzet van innovatieve ICT-oplossingen en vergaande service helpen we om uw doelstellingen te realiseren.

Lees hier onze Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en cookiebeleid