Laatste nieuw van QNP ICT Breda

Hybride vergaderen

02-06-2022

De manier waarop we werken als gevolg van de corona pandemie is enorm veranderd. Mensen combineren werken thuis met werken op kantoor. Past de traditionele vergaderruimte nog in deze nieuwe manier van werken? Slechts een klein deel van de vergaderruimten op kantoor laat deelnemers vanuit huis als gelijkwaardige deelnemen aan de vergadering. Vergaderruimten lopen achter op de realiteit. Met grote gevolgen.

Ervaring

We vergaderen er lustig op los. Maar hoe vergader je, als 3 mensen op kantoor werken en 3 werknemers vanaf een andere locatie deelnemen aan de vergadering? Wij zien legio praktijkvoorbeelden waar het mis gaat. Deelnemers zijn slecht verstaanbaar, delen van schermen werkt niet vlekkeloos, allerlei randapparatuur zorgt voor een omslachtige manier van werken. Veel vergaderingen starten te laat doordat de ‘techniek’ niet werkt.

Teams Rooms & Poly: een krachtige combi

Met Teams Rooms en een Poly video conference systeem neemt een vergaderkamer deel aan een meeting. Net als een persoon dit doet. Hierdoor maak je de vergaderervaring inclusief en schaalbaar. Iedereen doet echt mee, ongeacht waar je bent. Teams Rooms is geen nieuwe technologie. Wel nieuw is dat organisaties die hybride werk omarmen alle vergaderkamers hiermee uit kunnen rusten. Alles is simpel in gebruik. Meebewegende, intelligente camera’s. Video’s en presentaties delen terwijl je de reacties van de deelnemers registreert. Alle neuzen dezelfde kant op, ongeacht de plek van waar een medewerker deelneemt.

Ervaar Microsoft Teams rooms vergaderen zelf

We nemen je op ons moderne kantoor in Breda mee in de wereld van hybride werken. Je neemt deel aan een Teams Rooms demovergadering en je ontdekt zelf de voordelen van vergaderen via Teams Rooms in combinatie met de geavanceerde mogelijkheden van de Poly video conference systemen.

 Schrijf je hier in voor een live demo

 

Meest Recent

 • Uitfasering Internet ExplorerUitfasering Internet Explorer
  Op 14 februari 2023 wordt de Internet Explorer 11 desktop applicatie definitief uitgefaseerd. Werkt jouw organisatie nog met Internet Explorer? Of gebruikt jouw organisatie applicaties die draaien op deze browser? Dan dien je actie te ondernemen.
 • Microsoft 365 Adoptie
  Overtuig je medewerkers van de meerwaarde die Microsoft 365 te bieden heeft en verhoog je productiviteit door efficiënter te werken met de oplossingen van Microsoft 365!
 • Hybride samenwerken
  Is jouw kantoorruimte geschikt om werknemers op locatie samen te brengen met werknemers op afstand?Past jouw vergaderruimte nog in deze nieuwe manier van werken?
 • SharePoint Consultancy
  QNP levert diensten gericht op het verbeteren van de bedrijfsproductiviteit door middel van Microsoft SharePoint Consultancy.
 • Hybride werken
  Tegenwoordig is Hybride werken een must. Nu is het moment aangebroken om hybride werken binnen jouw organisatie te implementeren.